Căuta…

Harrods se lansează în China

Țepeș-Greuruș Oana
23/01/2020
No Comments
harrods

Celebrul lanț londonez de magazine Harrods se lansează anul acesta pe piața asiatică și inaugurează, în vară, primul shop din afara Regatului Unit, la Shanghai.

Harrods s-a familiarizat în ultimii ani cu clientela din China, cu ajutorul magazinelor efemere de tip pop-up stores, însă, în 2020, a decis să deschidă primul magazin permanent. Decizia a fost luată și ținând cont de cifrele în creștere – 20% dintre cumpărăturile din flagship-ul londonez Harrods li se datorează clienților chinezi, iar în următorii 5 ani Asia de Sud-Est va înregistra un boom economic: „Este foarte important să urmărești banii. Am văzut o creștere economică continuă în China, așa că e necesar să devenim rezidenți permanenți în regiune”, a declarat Michael Ward, manager Harrods.

Noul magazin cu brand-uri de lux, bar și ceainărie va fi deschis într-o vilă construită în stil japonez, în cartierul Pudong din Shanghai. Harrods nu este la prima tentativă de a se lansa în afara granițelor. A mai avut un magazin în capitala Argentinei, Buenos Aires, pe care l-au închis în 1998.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − five =

Articole similare