Căuta…

Search
Close this search box.

Harrods se lansează în China

Dan Vardie
23/01/2020
No Comments
harrods

Celebrul lanț londonez de magazine Harrods se lansează anul acesta pe piața asiatică și inaugurează, în vară, primul shop din afara Regatului Unit, la Shanghai.

Harrods s-a familiarizat în ultimii ani cu clientela din China, cu ajutorul magazinelor efemere de tip pop-up stores, însă, în 2020, a decis să deschidă primul magazin permanent. Decizia a fost luată și ținând cont de cifrele în creștere – 20% dintre cumpărăturile din flagship-ul londonez Harrods li se datorează clienților chinezi, iar în următorii 5 ani Asia de Sud-Est va înregistra un boom economic: „Este foarte important să urmărești banii. Am văzut o creștere economică continuă în China, așa că e necesar să devenim rezidenți permanenți în regiune”, a declarat Michael Ward, manager Harrods.

Noul magazin cu brand-uri de lux, bar și ceainărie va fi deschis într-o vilă construită în stil japonez, în cartierul Pudong din Shanghai. Harrods nu este la prima tentativă de a se lansa în afara granițelor. A mai avut un magazin în capitala Argentinei, Buenos Aires, pe care l-au închis în 1998.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT