Căuta…

Search
Close this search box.

GUESS Watches lansează colecția Stone Studio

Ana Cristina Militaru
02/11/2021
No Comments

GUESS Watches lansează o nouă colecție de damă Starlet cu tema celestă a stelelor, lunii și constelațiilor care simbolizează magia, misterul și bucuria. Cristalele plutitoare împodobesc ceasul de la cadran până la brățară, semănând cu un cer de noapte romantic și elegant.

Colecția oferă o varietate de look-uri în combinații de negru și auriu, albastru și argintiu și aur roz, prezentate pe o brățară versatilă de dimensiuni medii. O carcasă dreptunghiulară rafinată, combinată cu o brățară cu lanț de semnătură, este accesoriul indispensabil care ne reamintește să țintim către stele.

La portofoliul doamnelor se adaugă Dark Romance – această colecție întâmpină o lume de opulență sofisticată prin modelele baroce lansate. Fețele aurite și tehnicile inovatoare de gravură prezintă punctul de diferență unic al brandului și leadership-ul în modă.

GUESS Watches este lider în domeniul ceasurilor de modă, oferind cel mai bun accesoriu pentru încheietura mâinii cu un stil în tendințe și versatil pentru femei și bărbați. Atenția constantă acordată ideilor noi și designului de ultimă generație mențin marca relevantă pentru tendințele actuale. În concordanță cu imaginea brandului, consumatorul de ceasuri GUESS este tânăr, elegant și aventuros.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT