Căuta…

Search
Close this search box.

Gucci Osteria, prima stea în Ghidul Michelin pe 2020

Dan Vardie
25/11/2019
No Comments
gucci osteria

Deși nu sunt nici doi ani de când și-a deschis porțile la Florența, restaurantul Gucci Osteria se laudă cu prima distincție importantă. Chef-ul Ana Karime Lopez primește o stea Michelin.

Tânăra chef de origine mexicană a mai lucrat în alte două restaurante cu stele Michelin, înainte să conducă bucătăria de la Gucci Osteria. Meniul este sezonier și propune preparate din toate colțurile lumii, gătite cu ingrediente locale. Dintre cele mai populare feluri amintim o tostada mexicană reinterpretată cu ingrediente italiene, și, firește, paste, doar suntem în Italia.

Elegantul restaurant Gucci Osteria a fost inaugurat în ianuarie 2018 și este proiectul lui Marco Bizzarri, CEO-ul Gucci, și a chef-ului Massimo Bottura, proprietarul restaurantului cu 3 stele Osteria Francescana din Modena. Cei doi, prieteni buni din copilărie, și-au dorit să combine moda cu arta culinară într-un proiect inedit.„Haute couture și haute cuisine este rețeta perfectă”, spunea Bizzari la inaugurarea restaurantului, și iată că avea dreptate.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT