Căuta…

Search
Close this search box.

Grand Seiko lansează șașe modele noi la aniversarea de 140 de ani a Seiko

Florin Amariei
25/02/2021
No Comments

Grand Seiko onorează existența de peste 14 decenii a Seiko prin șașe noi modele.

Cel mai special dintre acestea este ceasul închinat fondatorului Kintaro Hattori, Grand Seiko Heritage Collection 140th Anniversary Limited Edition. Deși cadranul este simplist, detaliile care îl compun îl fac special și evocă efortul depus de fondator pentru a transforma marca într-un apreciată și dorită la nivel global. Acesta va fi limitat la doar 140 de exemplare și va putea fi achiziționat doar din buticurile Grand Seiko și prin partenerii autorizați ai mărcii din iulie 2021.

Al doilea ceas lansat pentru a marca aniversarea de 140 de ani a Seiko este Spring Drive Chronograph – un orologiu care evocă opulența discretă prin accentele sale în aur de 18k și folosirea de zirconiu ceramic.

Seria de patru Grand Seiko care marchează cele patru anotimpuri pe care le trăim an de an în anumite zone ale Terrei completează setul aniversar și oferă șansa de a păstra o conexiune individualizată cu natura prin reminescența permanentă a efemerității legată la propria încheietură. Shunbun (Primăvara), Shōsho (Vara), Kanro (Toamna) și Tōji (Iarna) se folosesc de calibrul 9S86 și 9R66, așadar beneficiază de cele mai moderne creații de funcționalitate internă Grand Seiko.

Primele două ceasuri vor fi disponibile din luna mai, în timp ce edițiile arondate toamnei și iernii vor putea fi cumpărate din septembrie 2021.

Primul ceas Grand Seiko a fost lansat în 1960.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT