Căuta…

Search
Close this search box.

Gita, asistentul-robot din Seattle

Ana Cristina Militaru
29/09/2021
No Comments

Era digitalizării ne prezintă un nou pas făcut înspre posibilitățile viitorului – roboți transformați în asistenți personali. Acest lucru e acum posibil în Aeroportul Internațional Seattle-Tacoma care, într-un salt uriaș al tehnologiei, este pregătit să introducă un nou robot pe nume Gita, după lansarea cu succes a sistemului său de comenzi mobile OrderSEA.

Gita, robotul pe roți, va putea transporta până la 40 de kilograme de preparate alimentare și le va putea livra în jurul terminalului pentru o taxă de 2,99 dolari. Robotul va facilita livrarea comenzilor de mâncare de la restaurantele din aeroport în orice punct din incintă, după ce călătorii au trecut de securitate. Deși majoritatea comenzilor vor fi în continuare livrate de oameni, se speră că robotul va putea livra mai multe comenzi în viitor.

“Tehnologia poate face ca experiența dumneavoastră în aeroport să fie mai flexibilă și mai puțin stresantă. OrderSEA reprezintă posibilitatea călătorilor de a sări peste statul la o coadă aglomerată, partea cea mai puțin distractivă și mai stresantă a oricărei călătorii.”

Sam Cho, comisar al Portului Seattle

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT