Căuta…

Search
Close this search box.

Ghid de cadouri pentru doamnele din viața noastră

Irina Florea
22/07/2022
No Comments

De la șampanii de epocă la îngrijirea ecologică a pielii, selecția noastră de cadouri este garantată să demonstreze cât de mult îți pasă de femeia din viața ta.

Chiar dacă achiziționezi un cadou pentru viitoarea soție, mamă sau bunică, toate doamnele merită să fie răsfățate.

Iar ghidul nostru de lux pentru cadouri dedicate femeilor conține o gamă largă de mărci și articole aprobate de Elite Traveler, care garantează un zâmbet pe chipul doamnelor – de la șampanii vintage și îngrijire organică a pielii până la diamante strălucitoare și articole din mătase.

Ethical Kind – Silk Pajamas

Ethical Kind folosește numai mătase organică de pace, care este produsă din coconi naturali, fără a sacrifica viața animală, asigurându-i statutul de cruelty free. Pe lângă faptul că este cultivată în mod ecologic și sustenabil, mătasea ecologică de pace nu conține toxine și pesticide dăunătoare – și, mai bine, materialul are calități naturale de reglare a temperaturii pentru un somn odihnitor, așa cum merită toate femeile.Totul, la un preț de 697 de dolari. (www.ethicalkind.com)

Mandkhai – Cardiganul din cașmir brodat

Tricotajele frumos lucrate vor fi un cadou binevenit, indiferent de perioada anului. Pentru o interpretare mai interesantă a tricotului clasic de cașmir, optați pentru cardiganul brodat manual de la Mandkhai, care prezintă un buchet vibrant de flori cusute manual pe față. Piesele frumoase care îi redau brand-ului un caracter special, reprezintă angajamentul față de aprovizionarea și producția etică și durabilă. Brandul are control deplin asupra fiecărei etape a procesului, de la caprele care cutreieră dealurile mongole, până la procesul final de cusătură în propriile fabrici. Prețul începe de la suma de 1.302 de dolari ( www.mandkhai.com)

Roberto Coin – Princess Flower Diamond Necklace

Cu sediul în orașul italian Vicenza, Roberto Coin fabrică piese de bijuterii atemporale, cu accent pe măiestria italiană de durată și design captivant. Colierul Princess Flower Diamond nu face excepție de la acest etos primordial. Inspirată de motivele florale văzute pe marile palate din Veneția, piesa prezintă o serie de flori rafinate din aur alb încrustate cu diamante, suspendate pe un lanț din aur alb de 18 karate. Fiecare piesă este realizată manual la comandă, promițând un cadou cu adevărat special. Piesa este disponibilă la prețul de 4.813 dolari și o puteți găsi pe site-ul www.robertocoin.com

Lugano – Diamond Hoop Earrings

Cu angajamentul de a crea articole remarcabile doar pentru cei mai exigenți clienți, o bijuterie Lugano este atât o declarație de statut, cât este și un accesoriu. Preferatele noastre din colecția extinsă sunt cercurile cu diamante generoase, care au peste 28 de carate de diamante tăiate de smarald și alte aproape 8 carate de tăieturi marchize, toate încadrate în aur alb de 18k. Surprinzătoare, dar modeste, acestea sunt câștigătoare garantat. ( luganodiamonds.com )

Penhaligon’s – Ulei de corp uscat “Halfeti”

După colecțiile de parfumuri elegante încă din anul 1870, este sigur să spunem că cei de la Penhaligon sunt maeștri în a captiva simțurile. Printre cele mai recente lansări ale prestigioșilor parfumieri britanici se numără Halfeti Dry Body Oil, care învelește parfumul bogat și indulgent al iconicului parfum Halfeti într-un ulei de corp hrănitor. Pentru un cadou deosebit de lux , poți achizționa apa de parfum dar și noul parfum de păr. Produsele le puteți găsi la prețul de 79 de dolari, pe site-ul oficial al brandului( www.penhaligons.com)

Louis Vuitton – Cutie de bijuterii

În timp ce bijuteriile sunt adesea primul port de escală pentru cadourile dedicate femeilor, vine un moment în care mama are nevoie de un loc în care să-și depoziteze bijuteriile. Pentru o astfel de cerere,puteți opta pentru cutia de bijuterii de călătorie marca Louis Vuitton. Având un interior roșu de pluș și căptușeala exterioară emblematică cu monograma LV, carcasa are loc pentru cercei, brățări, inele și coliere, cu o husă de îndepărtare și suport pentru cercei din piele pentru un plus de confort. Prețul produsului începe de la 1.620 de dolari ( www.louisvuitton.com)

Dom Pérignon – 2008 Vintage Rosé

Cu orice ocazie, o sticlă de șampanie este o necesitate. Produs doar în anii de recoltă excepționali, un Dom Pérignon Rosé este un câștigător garantat, cu iterația din 2008 caracterizată prin fructul său bogat și condimentul îndrăzneț, care a venit datorită unei veri de obicei târzii. În timp ce epoca Dom Pérignon se va îmbunătăți doar cu vârsta, Rosé 2008 este, fără îndoială, unul care trebuie deschis și savurat. Puteți găsi produsul la un preț de 400 de dolari.

Coravin – Sistem de conservare a vinului spumant

Pentru cea mai mare iubitoare de șampanie, combinați Dom Perignon 2008 Rose cu unul dintre instrumentele revoluționare de conservare a vinului spumant de la Coravin. Conceput pentru a păstra în mod eficient atât aroma, cât și gazul vinurilor spumante timp de până la patru săptămâni, gadgetul face ca savurarea unui pahar de șampanie să devină o adevărată experiență. Perfect pentru familiile care se bucură de diferite băuturi sau pentru a se asigura că sticlele nu trebuie păstrate pentru o ocazie specială, această piesă de trusă pentru prevenirea deșeurilor este esențială pentru orice iubitor de vin. Prețul începe de la 399 de dolari.

Set de îngrijire a pielii Irene Forte – Lavandă și Rozmarin

Produsele dedicate îngrijirii pielii pot fi dificil de găsit pentru altcineva, dar păstrarea ingredientelor clasice este de obicei o opțiune câștigătoare. Setul de lavandă și rozmarin Irene Forte conține un demachiant, cremă de față și o mască, fiecare fiind bogat în apă de lavandă liniștitoare și rozmarin detoxifiant. Conceput pentru a reîmprospăta, purifica și lumina, setul este o alegere sigură pentru aproape toate tipurile de piele. Și, ca și în cazul restului liniei extinse a lui Irene Forte, fiecare produs este realizat din materii organice cultivate la o fermă italiană desemnată. Prețul produselor începe de la 310 dolari.

ireneforteskincare.co.uk )

Claridge’s – set de ceai de după-amiază

Știm cu toții că a-ți trata soția cu un ceai de după-amiază de lux este cadoul perfect, dar pentru cei care nu pot ajunge în Anglia pentru o experiență a degustării ceaiului tradițional, pot recrea experiența acasă cu Setul Claridge’s Afternoon Tea China. Setul delicat de jad și dungi albe este semnul distinctiv al The Foyer & Reading Room, unde hotelul servește legendarul său ceai de după-amiază. Realizat special de maeștrii francezi, setul conține un ceainic tradițional, patru cești și farfurioare și o cană de lapte, fabricate din porțelan Bernardaud. Setul îl puteți găsi la un preț de 2490 de dolari și este disponibil pe site-ul www.claridges.co.uk

Cal-a-Vie – Health Spa

După provocările din ultimii câțiva ani, nu există nimic mai relaxant pentru femei decât o vizită la Cal-a-Vie Health Spa. Ascuns într-un colț uimitor al zonei rurale din California, Cal-a-Vie Health Spa și-a câștigat o reputație binemeritată ca fiind unul dintre cele mai bune retrageri de wellness din SUA și oferă o serie de programe all-inclusive care se concentrează pe bunăstarea fizică și mentală, cu un plus de lux. Certificatele cadou sunt disponibile pentru programe de trei, patru sau șapte nopți, toate incluzând servicii spa, ateliere educaționale, mese nutriționale și cursuri de fitness nelimitate. Prețul serviciilor începe de la suma de 5.069 dolari.

Baccarat – Paharele Flute

Pentru a oferi o sticlă de șampanie prestigioasă este nevoie de pahare pe măsură pentru a o servi. Preferatele noastre provin de la brandul francez de cristale fine, Baccarat, care produce articole de bar, candelabre și ornamente de lux de peste 250 de ani. Flutul de șampanie “Baccarat Véga” are o tulpină geometrică elegantă, cu trei forme de diabolo stivuite, creând un stil modern, dar clasic, care s-ar afla  în orice colecție de cristale. Produsul poate fi regăsit la un preț de 360 de dolari.

Chanel -Ceasul Prieten

Ceasul emblematic “Boy.Friend” de la Chanel a fost mult timp un favorit al fanilor; acum, casa de modă franceză de lux a lansat o nouă versiune cu o curea din piele matlasată și semnătura sa „aur bej” de 18K, care se situează undeva între tonurile clasice de galben și aur roz, emanând clasa inconfundabilă pentru care Chanel este atât de cunoscut. “Boy.Friend” combină feminitatea cu o margine masculină pentru a crea un ceas portabil, ideal pentru un cadou de lux și se regăsește la prețul de 11.950 de dolari.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT