Căuta…

Search
Close this search box.

Frapieră de cristal – o moștenire rafinată

Dan Vardie
25/11/2020
No Comments

Veuve Clicquot onorează moștenirea brandului prin crearea unei frapiere rafinate pentru șampanie realizată dintr-un singur bloc de cristal.

Veuve Clicquot a colaborat din nou cu meșterii talentați de la Baccarat pentru a crea unul dintre cele mai mari obiecte realizate vreodată dintr-un singur bloc de cristal. Este vorba despre o frapieră uimitoare pentru șampanie, inspirată din povestea lui Madame Clicquot, care a fost probabil una dintre primele femei de afaceri internaționale din lume.

În secolul al XIX-lea, văduva Clicquot și-a readus la viață afacerea cu vin, cu ajutorul ideilor inovatoare și a unui stilou, creând piața modernă de șampanie. Cunoscută sub numele de „Marea Doamnă a Șampaniei”, ea a trimis scrisori peste tot în lume încântând clienți, instruind angajați și lăudând virtuțile șampaniei sale rafinate, în încercarea de a crea cel mai brand de șampanie din lume. Eforturile  doamnei Clicquot au transformat Veuve Clicquot într-o marcă clasică reprezentativă de șampanie.

Astăzi, crama franceză a decis să onoreze moștenirea doamnei Clicquot prin realizarea uneia dintre cele mai fermecătoare frapiere de șampanie care există. Cu un aspect de călimară enormă de cristal, frapiera vine la pachet cu șase sticle Veuve Clicquot, din 1989, 2004 și 2008, cu versiunile Broth și Brut Rosé ale șampaniei La Grande Dame.

Frapiera de șampanie Veuve Clicquot vine, de asemenea, cu patru pahare de șampanie din cristal Baccarat și o tavă elegantă din piele pentru servit.

Realizarea acestei opera de artă a durat doi ani și a necesitat peste 1.000 de ore de muncă de către unii dintre cei mai buni meșteri de la Baccarat.

Frapiera este produsă în ediție limitată. Doar 15 astfel de capodopere vor fi disponibile, fiecare dintre ele având un preț de 55.000 de dolari.

Cei 15 norocoși care vor achiziționa această superbă frapieră de șampanie, vor primi și o invitație în Champagne, în nord-estul Franței. În această călătorie vor vizita un castel magic și vor descoperi îndeaproape istoria uimitoare a lui Veuve Clicquot.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT