Căuta…

Search
Close this search box.
Flying Spur Hybrid Odyssean Edition

Flying Spur Hybrid Odyssean Edition – exclusivist, dar prietenos cu mediul înconjurător

Florin Amariei
29/07/2021
No Comments

Bentley a anunțat o ediție limitată pentru modelul de top al mărcii care pune accent pe sustenabilitate. Flying Spur Hybrid Odyssean Edition combină propulsia electrificată cu luxul exclusivist.

Flying Spur Hybrid Odyssean Edition folosește un avansat sistem de propulsie hibrid, care oferă o putere combinată de 544 CP și un cuplu de 750 Nm, dar include și materiale noi, mai sustenabile, în întreaga cabină, reflectând detaliile de design prezentate în conceptul centenar al Bentley.

Noul grup propulsor combină un motor V6 pe benzină de 2,9 litri cu un avansat motor electric. Cu rezerve de putere ridicate, cuplu superior și reacție rapidă, cel mai recent model hibrid se compară cu Flying Spur V8 în ceea ce privește accelerația, trecând de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde.

Cabina are panouri din tweed realizat din lână 100% britanică, cu un amestec de culori tonale într-un fir personalizat pentru a crea un material textil natural, de lux, special pentru Bentley.

Cu accent pe sustenabilitate, fasciile și panourile de furnir Koa cu pori deschiși folosesc cu 90% mai puțin lac decât cele cu luciu ridicat și permit savurarea texturii naturale a suprafeței, precum și a esteticii lemnului. Selectat doar din cele mai bune stocuri disponibile, furnirul cu pori deschiși este vopsit cu doar trei straturi ultra-subțiri de lac.

Împreună cu materialele noi, pielea sustenabilă este utilizată pe scară largă în cabină, datorită durabilității sale pe termen lung. Chiar și exemplarul lui W.O. Bentley, un S1 Flying Spur din 1955, a fost utilizat ca referință în timpul procesului de proiectare, deoarece mașina își păstrează încă interiorul din piele original, acum în vârstă de 66 de ani, în stare imaculată.

Pragurile unice Odyssean Edition sunt vizibile la intrarea sau ieșirea din mașină și sunt asortate cu emblemele exterioare ale stâlpului D.

Inspirate de finisajele ombré din interiorul EXP 100 GT, un nou stil exclusiv de broderie folosește fibre de mai multe culori, care se amestecă între ele pe lățimea fiecărui scaun, definind și accentuând modelul „diamant înălțat” unic pentru Flying Spur – împreună creând un efect uimitor folosit aici pentru prima dată într-un Bentley.

Covorașele adânci au cusătură de contrast, iar clienții au opțiunea de a selecta covorașe din lână de miel – crescând și mai mult conținutul de lână din interior.

Pe lângă caracteristicile unice de culoare și finisare, Flying Spur Hybrid Odyssean Edition include, de asemenea, o suită de opțiuni de echipamente, inclusiv:

  • Specificație Touring – suita de sisteme avansate de asistență a șoferului de la Bentley, inclusiv Cruise Control adaptiv, Lane Assist, Safeguard+, Night Vision și Head-Up Display;
  • Mascota Flying B de pe capotă iluminată, acționată electric;
  • Lămpi de întâmpinare cu LED-uri (proiectând Bentley Wings pe podea de la toate cele patru uși);
  • Căptușeală de piele pentru plafon;
  • Tapițerie din piele în format diamant tridimensional la uși;
  • Display Bentley rotativ;
  • Iluminare interioară configurabilă.

Bentley Flying Spur Hybrid încă nu poate fi comandat în UE, SEE sau Marea Britanie.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT