Căuta…

Search
Close this search box.
Dan Vardie opening remarks during CAESAR Luxury Summit 2022

File din istoria antreprenoriatului și luxului continuă să fie scrise în România

Gabriel Spataru
23/11/2022
No Comments

După lunga pauză impusă de pandemie și restricțiile acesteia, 2022 reușește să devină poate cel mai de succes an pentru CAESAR Luxury Summit și CAESAR Gala Awards. Revenind în cunoscuta locație din cadrul Hilton Athenee Palace Hotel, ziua a debutat cu discuții și insight-uri din partea celor mai de success antreprenori din România și Europa și s-a încheiat în stilul caracteristic evenimentelor CAESAR, cu cea mai importantă decernare de premii din Europa, invitați cu nume legendare și bineînțeles, cu mâncăruri și băuturi fine.

Ziua de 17 Noiembrie a marcat 17 ani de CAESAR Luxury Summit, 17 ani de a ridica ștacheta, de a aduna sub același acoperiș cele mai importante nume din domeniul antreprenoriatului, de a aduce pe meleagurile românești concepte știute doar în țările bogate ale lumii. Programul a debutat cu nimeni altul decat “The Master of the Hammer”, Aurel Bacs, omul care a reușit să doboare record după record când vine vorba de ceasuri legendare vândute la licitație. Cel mai scump? (de până acum) Peste 17 milioane de dolari pentru un Rolex Daytona ce a aparținut legendei de la Hollywood, Paul Newman. Deși numele acestuia te poate face să crezi ca este român, Aurel este cât se poate de elvețian, dar asta nu înseamnă că printre răspunsurile la subiect oferite participanților la Summit, nu a reușit să stârnească și râsete printr-un umor fin.

Discuția a fost completată de Eduard Uzunov, unul dintre cei mai de succes antreprenori autohtoni, proprietar al gigantului imobiliar Regatta și co-proprietar al galeriei de artă Rotenberg-Uzunov, un adevărat hub al pasionaților de artă din România și nu numai.  Un astfel de line-up nu putea să fie completat altfel decât printr-un nume care a intrat deja în filele istoriei contemporane, Lamborghini. Da, numele Lamborghini a fost prezent în cadrul CAESAR Luxury Summit prin nimeni altul decât Ferruccio Lamborghini, nepotul fondatorului legendarei mărci de automobile, ce impărtășeste același nume cu bunicul acestuia și este moștenitor al brand-ului Tonino Lamborghini.

După o asemenea deschidere, dimineața a continuat pe aceeași linie prin vocile lui Sam Bolton și Johanna Cerna, reprezentanți ai celei mai de success companii de luxury concierge, Quintessentially, și unuia dintre cele mai luxoase și exclusiviste lanțuri de resorturi din lume, Constance Hotels. Acestora s-a alăturat Marius Ghenea, o figură consacrată a lumii antreprenoriale din România și conform revistei Forbes, unul dintre oamenii de afaceri de top ai României.

Pentru un final scufundat în lumina bijuteriilor hand-made de lux, cei de la Sicis Jewels au fost prezenți prin directoarea de creație, Gioia Placuzzi, ce a demonstrat cum linia dintre bijuterii de lux și adevărate opere de artă poate fi trecută într-un mod plăcut, iar bijuteriile din mosaic și metale prețioase este cea mai bună soluție pentru asta. Pentru a pune toate acestea într-un context mai clar, Tatiana Balaban, fondatoarea Luxury Adviser Group a fost prezentă, iar cartea acesteia The Luxury Book, prezentată în premieră în cadrul Summit-ului cuprinde toți pașii necesari pentru a ne învăța cum se construiește un brand de lux. După desfătarea vizuală, nu puteam rămâne decât cu un gust bun asigurat de Tudor Furir, directorul Pernod Ricard România. După asemenea personalități prezente în cadrul Summit-ului, lecția în ceea ce înseamnă băuturile fine nu a putut decât să ne lase cu un gust plăcut, demn de o experiență marca CAESAR.

La fel ca și până acum, CAESAR Luxury Summit a reușit să ofere participanților informații exclusive despre viitorul pieței de lux din Europa prin vocile celor ce de-a lungul anilor au participat activ la construirea acesteia. Viitoarele ediții nu pot decât să respecte acest tipar și să continue definirea acestia.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT