Căuta…

Search
Close this search box.

Ferrari SF90 Spider dezvăluit în timpul unui eveniment digital

Dan Vardie
13/11/2020
No Comments

Primul hybrid plug-in al celor de la Ferrari, SF90 Spider stabilește noi repere de performanță și inovație nu numai pentru gama mărcii, ci și pentru întregul sector al mașinilor sport.

Noul model are aceleași performanțe ca și SF90 Stradale, modelul pe care se bazează, dar vine cu mai mai multă plăcere de a conduce, grație celei mai recente iterații ale arhitecturii plafonului retractabil semnate de Ferrari.

Plafonul rigid retractabil (RHT) a fost adoptat din nou deoarece garantează o izolare fonică optimă și protecție atunci când este ridicat, nu se deformează la viteze mari și oferă spațiu și confort pentru pasageri. RHT este compact și ușor și poate fi rabatat în doar 14 secunde, chiar și atunci când mașina este în mișcare.

Cheia succesului lui Ferrari RHT, care a avut premiera pe 458 Spider în 2011 și care a evoluat constant în anii următori, este că ocupă doar 100 de litri de spațiu, mult mai puțin față de cei 150-200 de litri necesari pentru un sistem tradițional. Chiar și la viteze mari, luneta electrică reglabilă garantează un confort suplimentar pasagerilor atunci când RHT este coborât.


La fel ca în cazul SF90 Stradale, Ferrari SF90 Spider este, de asemenea, disponibil cu o opțiune suplimentară. Pachetul Assetto Fiorano include o listă de opționale exclusiviste care îl diferențiază de mașina standard.

Printre opțiunile disponibile se numără amortizoarele multimatice derivate din experiența de curse GT a Ferrari și optimizate pentru utilizarea pe șosea, adoptarea de materiale de înaltă performanță (cum ar fi fibra de carbon și titan) care au eliminat 21 kg din greutatea mașinii, un spoiler spate din fibră de carbon și anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2 omologate pentru șosea, care au fost concepute pentru a îmbunătăți performanța mașinii pe uscat, datorită unui compus mai moale și cu mai puține caneluri.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://autopro.ro/stiri-2/ferrari-sf90-spider-dezvaluit-in-timpul-unui-eveniment-digital/

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT