Căuta…

ferrari haine restaurant

Ferrari își lansează o linie vestimentară și redeschide un restaurant

Florin Amariei
11/06/2021
1 Comments

Ferrari încearcă să atragă mai mulți clienți în universul automobilistic pe care îl propune celor cu dare de mână, așadar lansează o linie vestimentară și redeschide un restaurant.

Piesele vestimentare sunt create de fostul desigenr Armani, Rocco Iannone. Restaurantul va fi redeschis de chef-ul italian Massimo Bottura, un renume al gastronomiei. Compania italiană se bazează că istoria locului în care Enzo Ferrari lua cina cu prietenii și starurile Formulei 1 va atrage suficienți clienți noi într-o experiență motorizată amplificată de trăiri conexe.

Nicola Boari, șeful diversificării de brand al Ferrari, a spus că scopul final este atragerea de noi clienți „atât din punct de vedere cultural, cât și al vârstei”.

Baza de clienți a Ferrari este limitată la maximum 10.000 an prin modelul de business al companiei, adică de trei ori mai puțini față de cât ar putea deservi într-aceeași perioadă noul restaurant în care Bottura își va pune în practică abilitățile. Cu toate astea, producătorul italian speră ca această extensie să-i mărească veniturile cu 10% de-a lungul următorului deceniu.

ferrari restaurant linie vestimentara

Ferrari nu este prima marcă auto care intră în zona lifestyle. Lamborghini, Bentley și Harley-Davidson deja au colecții vestimentare lansate.

Rămâne de văzut dacă inițiativa Ferrari va avea succesul scontat.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 8 =

Articole similare