Căuta…

Search
Close this search box.
ferrari haine restaurant

Ferrari își lansează o linie vestimentară și redeschide un restaurant

Florin Amariei
11/06/2021
1 Comments

Ferrari încearcă să atragă mai mulți clienți în universul automobilistic pe care îl propune celor cu dare de mână, așadar lansează o linie vestimentară și redeschide un restaurant.

Piesele vestimentare sunt create de fostul desigenr Armani, Rocco Iannone. Restaurantul va fi redeschis de chef-ul italian Massimo Bottura, un renume al gastronomiei. Compania italiană se bazează că istoria locului în care Enzo Ferrari lua cina cu prietenii și starurile Formulei 1 va atrage suficienți clienți noi într-o experiență motorizată amplificată de trăiri conexe.

Nicola Boari, șeful diversificării de brand al Ferrari, a spus că scopul final este atragerea de noi clienți „atât din punct de vedere cultural, cât și al vârstei”.

Baza de clienți a Ferrari este limitată la maximum 10.000 an prin modelul de business al companiei, adică de trei ori mai puțini față de cât ar putea deservi într-aceeași perioadă noul restaurant în care Bottura își va pune în practică abilitățile. Cu toate astea, producătorul italian speră ca această extensie să-i mărească veniturile cu 10% de-a lungul următorului deceniu.

ferrari restaurant linie vestimentara

Ferrari nu este prima marcă auto care intră în zona lifestyle. Lamborghini, Bentley și Harley-Davidson deja au colecții vestimentare lansate.

Rămâne de văzut dacă inițiativa Ferrari va avea succesul scontat.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT