Căuta…

Search
Close this search box.

Exclusiv online – 17-21 noiembrie, Târgul de Carte Gaudeamus 2021

Ana Cristina Militaru
17/11/2021
No Comments

Ediția 2021 a Târgului de Carte Gaudeamus se va desfășura online

Imposibilitatea organizării evenimentelor în această perioadă a mutat târgul de carte Gaudeamus în mediul online. Ediția 28 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, cel mai longeviv eveniment din țară de acest profil, începe astăzi, miercuri, 17 noiembrie, în format exclusiv online, fiind accesibil vizitatorilor din toată țara.

În intervalul 17 – 21 noiembrie, zilnic între orele 10.00 și 21.00, site-ul www.gaudeamus.ro și pagina de Facebook Radio România Gaudeamus vor găzdui evenimente de tipul: prezentări de noi apariții, interviuri cu scriitorii ale căror lucrări se află în oferta târgului, dezbateri, sesiuni de discuții și mesaje ale autorilor. În total, cele 5 zile vor găzdui peste 60 de evenimente susținute de cei 80 de expozanți al celui mai cunoscut târg de carte din România.

online

Evenimentele înregistrate vor fi disponibile pentru vizionare începând de la momentul la care figurează în programul târgului, iar cele transmise în direct pe alte canale decât website-ul oficial al Târgului de Carte Gaudeamus, vor putea fi accesate din programul general al evenimentelor şi vor rămâne în arhiva ediției, pentru vizionare ulterioară.

Răsfoiți catalogul și standurile virtuale ale celor 80 de companii participante la târg, prestigioase edituri din România și distribuitori de carte românească și străină și regăsiți expozanții dumneavoastră preferați aici.

Mai multe știri interesante despre România aici.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT