Căuta…

Search
Close this search box.

Evenimentul Black Tie al României. O poveste de succes ce continuă să impresioneze și să transforme România într-un hub important al luxului si rafinamentului European.

Gabriel Spataru
23/11/2022
No Comments
CAESAR Awards 2022

Ediția de anul acesta a CAESAR Awards Gala a reușit, la fel ca edițiile precendete, să transforme România în locul unde luxul, rafinamentul și exclusivismul European sunt la ele acasa. CAESAR Awards Gala nu este o gală oarecare și a reușit de-a lungul anilor să recunoască și să premieze cele mai marcante personalități de business și antreprenoriat din România, iar rafinamentul acestui eveniment continuă să definească concepte și trenduri ale pieței Europene de lux.

Ziua a început cu deja cunoscuta CAESAR Luxury Summit, iar seara a marcat momentul startului decernării de premii și implicit al galei. În spiritul consacrat CAESAR, ediția din 2022 a recompensat brand-uri din 6 categorii, dar a marcat și un adevărat moment de cotitură pentru unul dintre cele mai importante trăsături ce definesc CAESAR.

Cu toții știm că timpul este extrem de prețios în lumea ultra-rapidă, modernă în care trăim, premiul CAESAR Iconic Watch Collections nu s-a putut îndrepta spre alt ceas decât spre Omega 007 – Seamaster Diver 300M Master Chronometer. Dacă un ceas reușește să treacă cu brio de testele necesare pentru a ajunge la încheietura lui James Bond, atunci cu siguranță nu va avea nici un fel de probleme în a face față cerințelor noastre. Un ceas cu adevarăt legendar ce merită recunoașterea CAESAR.

Sunt multe plug-in hybrid disponibile pe piată în momentul de față, o ofertă extrem de variată de la mai toți producatorii de mașini, însă CAESAR a reușit să treacă de zgomotul de fond facut de multe dintre acestea și să recompenseze cea care a reușit să cuprindă trăsături ce definesc Clubul CAESAR: rafinament, lux și o prezență ce impune respect. Cei de la DS au reușit să întrunească toate aceste trăsături prin 9 E-Tense, un plug-in hybrid ce cu siguranță te va face să te simți ca un adevărat CAESAR.

Pentru momentele de relaxare și desfătare ale papilelor gustative, CAESAR Best Gin și CAESAR Best Romanian Wine vin in ajutorul vostru cu două recomandări ce cu siguranță vor lăsa un gust placut: Monkey 47, un gin ce reușeste să rescrie rețeta a ceea ce ar trebui un gin să fie și Pătrar Fetească Neagră 2018 de la Domeniul Bogdan, un vin românesc ce reușește să câștige aprecierea celor mai exigenți cunoscători de vinuri și somelieri.

Când reușești să pui pe picioare o afacere, trebuie să te asiguri că aceasta va deveni un adevărat brand, un nume care atunci când este pronunțat nu va mai avea nevoie de nici un fel de descriere sau explicație. CAESAR recunoaște și recompensează aceste trăsături cheie, iar numele Tonino Lamborghini nu mai are nevoie de nici un fel de explicație. Nimeni altul decat Ferruccio Lamborghini a venit pe scenă pentru a ridica premiul.

Un parteneriat ce este benefic pentru ambele tabere implicate este cu siguranță o relație ce trebuie dezvoltată, apreciată și prețuită. Pentru asta, CAESAR a oferit celor de la Quintessentially premiul  CAESAR Best partnership, fiind un aliat de nădeje care a reușit să înțeleagă exigențele Clubului CAESAR și rafinamentul înalt al membrilor acestora.

Seara nu se putea termina în alt mod decât printr-o surpriză pentru toți cei prezenți, și cu siguranță și pentru persoana vizată. Nimeni altul decat legenda vie a tenisului românesc și mondial, Ilie Năstase, a fost premiat și primit în CAESAR Honoris Hall of Fame. Alături de alte legende prezente în Hall of Fame, Ilie Năstase a reușit să fie primul român prezent alături de nume precum Lamborghini, Beretta, Giugiaro, Richard Mille și alții. Cu adevărat o personalitate și un nume pe măsura CAESAR Honoris Hall of Fame.

2022 a reușit să fie un an ce a marcat un succes răsunător pentru CAESAR Gala Awards și cu siguranță viitorul nu poate fi altul decât unul încununat de succes și alte premiere marca CAESAR.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT