Căuta…

Search
Close this search box.
masini lux europa 2021

Europenii și mașinile de lux. Ce modele sunt căutate în 2021

Florin Amariei
22/06/2021
No Comments

O companie producătoare de încălțăminte special dedicată șoferilor a efectuat o cercetare amplă în baza căreia a aflat care sunt cele mai căutate mașini de lux în Europa.

În primul rând, avem o descoperire interesantă! Conform datelor colectate și centralizare de Vandel, românii sunt nerăbdători să pună mâna pe Tesla. Elon Musk încă nu a adus compania oficial în România, dar căutările pentru aceasta și produsele sale au ajuns să depășească pragul de 41.000 lunar! Piața autohtonă, așadar, s-ar dovedi una destul de ofertantă pentru americani, însă celebrul antreprenor nu ne-a inclus pe harta investițiilor pe care le are deja în derulare în Franța, Germania, Norvegia sau Cehia.

Înainte de a vă dezvălui care sunt cele mai căutate mașini de lux în Europa, trecem în revistă și faptul că cele mai căutate mărci premium pe bătrânul continent au fost BMW, Porsche, Audi, Lamborghini și Tesla. Cei mai mulți fani ai producătorului auto american se regăsesc, spre surprinderea multora, în Germania. Totodată, țara în care s-a inventat automobilul rămâne cea mai interesată de achiziția a mai mult de o mașină per domiciliu.

Foto: Gabriel Preda

În al doilea rând, cercetarea a fost realizată exclusiv online prin agregarea tuturor căutărilor efectuate online în baza unor cuvinte cheie relevante pentru mărcile pe care urmează să le menționăm. Din cele 44 de țări europene, însă, doar 32 au fost luate în calcul.

În al treilea rând, rezultatul covârșitor s-a plasat în favoarea Tesla. Compania auto americană s-a regăsit pe podium în 20 din cele 32 de țări verificate cu privire la preferințele lor pentru mașinile de lux. Locul doi este ocupat de BMW, în timp Audi se plasează pe trei.

Rolls-Royce ocupă o poziție surprinzătoare!

Iată cum arată clasamentul, în funcție de numărul de căutări efectuate cu…

Vezi informația completă pe AUTOpro.ro!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT