Căuta…

E timpul pentru Roberto Mancini și Richard Mille

Țepeș-Greuruș Oana
18/12/2019
No Comments
Roberto Mancini

Celebrul antrenor Roberto Mancini este în fruntea Squadra Azzurra, echipa națională de fotbal a Italiei, iar Richard Mille lansează RM 11-04 Mancini, un ceas care să-l ajute pe selecționer să câștige EURO 2020.

Timpul de joc rămas este esențial în strategia unui meci și poate influența rezultatul final. Așa că elvețienii de la Richard Mille au creat ceasul perfect pentru un antrenor de fotbal. RM 11-04 Mancini este versiunea îmbunătățită a modelului RM 11-01, lansat în 2013, are un cadran-schelet, unde pot fi cronometrate reprizele, pauzele, prelungirile, iar grație cronografului flyback selecționerul va ști cu exactitate care e timpul rămas până la fluierul final.

„Ca antrenor trebuie să controlez și să gestionez perfect timpul pentru a ghida cât mai bine jucătorii. Timpul îți poate aduce victoria sau înfrângerea. Ultimele secunde dintr-un meci sunt decisive și pot schimba ușor soarta unui meci”, spune Roberto Mancini.

Ceasul sport RM 11-04 Mancini are o carcasă din carbon TPT, un cadran în nuanțele drapelului italian, plus un contur albastru Squadra Azzurra.

Share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Share on stumbleupon
StumbleUpon
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =

Articole similare