Căuta…

Search
Close this search box.

E oficial – Dante, cel mai bun bar din lume!

Dan Vardie
14/10/2019
No Comments
Bar Dante

În top 50 cele mai bune baruri din lume, micuțul local new-yorkez Dante se află pe primul loc. 500 de experți într-ale cocktaiurilor și ospitalității au contribuit la întocmirea clasamentului pentru 2019.

Barul Dante are 104 ani de istorie și se află în Greenwich Village. Ce-l face atât de special? Potrivit clienților care i-au trecut pragul, vizita la Dante e o adevărată experiență – băuturile, mâncarea (cu rețete din Italia!) și serviciile sunt la cel mai înalt nivel.

Pentru new-yorkezi, barul are categoric cea mai tare listă de Negroni din oraș – Negroni cu ciocolată, Negroni cu prosecco, ori chiar Negroni cu banane, ananas, chili și susan. Din meniu nu lipsesc nici clasicele cocktail-uri pe bază de Campari, Martini, ori Vermouth.

Deși se află în metropola americană, cel mai bun bar din lume aparține unei familii de australieni. Dacă visați la ocolul lumii în 50 cele mai tari baruri, descoperiți aici întreg topul: https://www.thedrinksbusiness.com/2019/10/new-yorks-dante-named-worlds-best-bar/ Cheers!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT