Căuta…

Search
Close this search box.
Versiunea PHEV oferă o autonomie electrică WLTP de 48 km

DS9, nava amiral a mărcii DS, disponibilă pe piața din România

Filip Sirbu
28/04/2021
No Comments

Începând de la sfârșitul lunii aprilie, noul DS9, nava amiral a tinerei mărci franceze de lux DS, poate fi comandată și pe plaiuri mioritice. Noua berlină DS9 vine să zguduie din temelii segmentul berlinelor premium de clasă medie. DS9 mizează pe un spirit aparte, subliniat atât de exteriorul cu linii senzuale, cât și de interiorul high-tech, dominat de materiale de cea mai bună calitate.

În gama DS9 își vor face apariția cât de curând și alte două motorizări plug-in hybrid

Cu un preț de pornire de 49.990 euro pe piața românească, DS9 va putea fi comandat, pentru început, în două versiuni de motorizare: una pe benzină, de 1,6 litri turbo, care dezvoltă 225 CP și 300 Nm, respectiv o versiune plug-in hybrid E-TENSE.

DS9 mizează pe un spirit aparte

Gama va include două niveluri de echipare, Performance Line +, respectiv Rivoli +. DS9 Performance Line + propune un interior cu scaune, consolă centrală și planșă de bord îmbrăcate în Alcantara®, dar și inscripții specifice DS Performance Line atât la interior, cât și la exterior.

Gama va include două niveluri de echipare

Inspirat de cartierul Tuileries din Paris, DS 9 Rivoli + îmbină materiale exclusiviste cu detalii sofisticate în formă de diamant. Rivoli+ va veni cu trei ambianțe diferite: Basalt Black Leather, din piele, respectiv Opera, cu două nuanțe de piele Nappa, Rubis Red sau Negru.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT