Căuta…

Search
Close this search box.

Dragonfly, trotineta viitorului

Dan Vardie
17/01/2020
No Comments
dragonfly

Fabricată din fibră de carbon, lemn de paulownia și aluminiu folosit în insustria aerospațială, trotineta electrică Dragonfly poate atinge o viteză de 64 kilometri pe oră.

„Nu mi-am dorit să fac o simplă trotinetă, ci o hipertrotinetă, cu o tehnologie nemaiîntâlnită”, a declarat Jez William, fondatorul și CEO-ul D-Fly, un start-up britanic. Trotineta de lux are un ecran 4K, de 4,5 inch și lumini LED. La nivel de autonomie, versiunea premium poate funcționa până la o distanță de 45 kilometri. Iar modelul standard, 17 kilometri. Trotineta mai are și un soi de volan, care funcționează cu o tehnologie brevetată, botezată Full-Tilt: “Atunci când țineți volanul, imaginați-vă că sunteți la manșă și urmează să pilotați un avion”, a declarat Jez William.

Trotineta Dragonfly e disponibilă în două variante – una echipată cu trei roți la prețul de 5.000 dolari și alta cu patru roți, care oferă o mai mare stabilitate când trotineta rulează cu viteză mare și se vinde cu 6.000 dolari. Trotinetele se pot deja precomanda de pe site-ul Dragonfly.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT