Căuta…

Search
Close this search box.

Donkervoort D8 GTO-JD70 R – mai puternic, mai rapid și mai sigur

Dan Vardie
03/11/2020
No Comments

Noul Donkervoort D8 GTO-JD70 R este mai puternic, mai rapid și mai sigur, și are performanțe și tehnologie de hypercar.

JD70 R a fost proiectat și dezvoltat pentru a putea fi pilotat ore în șir, apoi alimentat și trimis înapoi pe pista de curse. De asemenea, a fost conceput pentru a oferi date în timp real către boxe, unde echipa de asistență a Donkervoort poate regla mașina pentru fiecare circuit și îi poate ajuta pe piloții JD70 R să își atingă potențialul maxim.

Donkervoort D8 GTO-JD70 R are la bază tehnologiile lui GTO-JD70 „standard”, care a fost dezvăluit cu câteva luni în urmă. Deși este similar din punct de vedere vizual, JD70 R este mai rapid, mai furios și mai sigur decât versiunea de stradă și oferă un nivel de ajustare a șasiului și suspensiei fără precedent. De exemplu, există amortizoare reglabile în patru direcții, arcuri și bucșe mai rigide. În viraje este locul în care mașina strălucește cu adevărat. Potrivit producătorului auto, noul model poate ajunge la o accelerație laterală de 2,5G.

Există schimbări majore și la nivelul cutiei de viteze, frânelor, direcției, pachetului de siguranță și anvelopelor pentru a crea o mașină cu cinci secunde mai rapidă decât JD70, într-un tur al circuitului Grand Prix Spa-Francorchamps.

Pentru a citi articolul complet, apasă https://autopro.ro/stiri-2/donkervoort-d8-gto-jd70-r-mai-puternic-mai-rapid-si-mai-sigur/

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT