Căuta…

Search
Close this search box.

De la sobru la viu colorat – Gama Rolls-Royce Black Badge primeste nuante neon

Florin Amariei
24/11/2020
No Comments

Intreaga gama Rolls-Royce Black Badge primeste o serie de nuante neon stridente marcandu-se, asadar, trecerea de la sobrul clasic pe care-l presupune aceasta echipare la viu colorat.

Rolls-Royce anunta, asadar, ca Black Badge nu trebuie sa insemne automat negru sau alte astfel de nuante inchise. “Neon Nights”, numele sub care a fost prezentat acest proiect in editie limitata, reprezinta o paleta de culori exotice inspirate din natura si care vor fi disponibile doar pentru Dawn, Wraith si Cullinan.

Trilogia culorile neon vibrante ajunge sa schimbe modul in care gama Black Badge a Rolls-Royce era privita pana acum.

“Neon Nights este o trilogie compusa din modele Rolls-Royce Black Badge a carei inspiratie provine din natura. Noua vopsea dezvoltata exclusiv pentru cele trei automobile care pot fi obtinute cu echiparea Black Badge va putea fi de acum aplicata pentru a scoate la iveala trasaturile unice ale acestor masini emblematice. Inspirandu-ne din ceea ce ne ofera natura, in special de la broasca verde australiana, copacul-floare hawaian si un fluture exotic, am reusit sa obtinem aceste trei noi culori curajoase care cu siguranta vor fi pe placul clientilor care chiar indraznesc sa fie diferiti”, a spus Sami Coultas, Bespoke Designer Colour & Trim la Rolls-Royce Motor Cars.

Acum, spune Rolls-Royce, orice preconceptie cu privire la culoarea pe care ar trebui sa o aiba un Rolls-Royce Black Badge este eliminata. Neon Nights va reprezenta, ce-i drept, o varianta extrem de atragatoare pentru clientii tineri si cei cu personalitati mai expansive.

Initiativa a aparut pentru prima data in SUA, acolo unde cei din Florida si California sunt cunoscuti pentru gusturile lor mai putin conservatoare cand vine vorba de automobile exclusiviste.

Astfel, vor fi create doar patru iteratii in total ale acestor variante unice.

Wraith Black Badge este finisat Lime Rock Green, o nuanta luminoasa care este inspirata aproape complet din vibranta aparitie a broastei verde australiene. Initiativa de a o folosi apartine lui Sami Coultas, el fiind cel care a remarcat impresionanta prezenta a unei vietati atat de mici in timpul unei calatorii in Tamworth. In interior s-a folosit piele Scivaro Grey care a fost elegant contrastata prin adaugiri suple similare culorii exteriorului.

Cullinan primeste tratamentul unui fluture exotic – Rhetus periander. Renumit pentru aripile sale de un albastru fascinant, analizarea in detaliu a acestuia a dus la realizarea Mirabeau Blue care acum imbraca in editie limitata primul SUV Rolls-Royce. Fluturele poate fi zarit doar in America Centrala si cea de Sud. Interioul este realizat din piele Arctic White cu insertii Lime Rock Green pentru un contrast de impact.

Dawn este imbracat in Eagle Rock Red a carui nuanta este desprinsa din florile pe care le produce un copac hawaian care nu este afectat de anotimpuri. Interiorul celui mai iubit model Rolls-Royce este compus din piele Shelby Red si accente Koi Red.

In toate cele trei modele, banda luminoasa din fibra optica este acum innobilata cu o grafica spectaculara.

Vor fi produse numai inca trei exemple din fiecare automobil Black Badge in aceste culori pentru intreaga planeta.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT