Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cufăr pentru sneakers de la Louis Vuitton

louis vuitton

Colecționarii de pantofi sport trebuie să-și treacă pe lista dorințelor un nou obiect must-have – cufărul Louis Vuitton. Acesta este destul de mare – aveți loc pentru 14 perechi de pantofi plus câteva sertare pentru alte mărunțișuri!

Cufărul Louis Vuitton se face doar la comandă, începând cu luna decembrie, la fix pentru iubitorii de sneakers care vor să-și facă un cadou de lux, de Crăciun. În plus, se poate personaliza în funcție de dorințele clientului. Lansarea accesoriului va avea loc pe 3 decembrie în cadrul evenimentului Design Miami. Deocamdată prețul cufărului Louis Vuitton nu a fost comunicat.

Și încă ceva – doar nu vă imaginați că brand-ul faimos a lansat un astfel de obiect fără ceva nou de purtat și păstrat în noul cufăr. Curând, Virgil Abloh’s 408 Global Trainers se pun în vânzare la New York și în alte 8 orașe din lume.