Căuta…

Search
Close this search box.

Colecția Tornabuoni 1927 a lui Salvatore Ferragamo ne duce înapoi în timp

Dan Vardie
18/12/2020
No Comments

Inspirat de istoricul său, Salvatore Ferragamo lansează Tornabuoni 1927, o nouă colecție pentru bărbați care împletește trecutul și prezentul în piele rafinată și accesorii din nailon.

Numele noii colecții vine de la Via de ‘Tornabuoni, o stradă populară din centrul Florenței, cunoscută pentru numeroasele sale buticuri de modă, unde se află și cetatea din secolul al XIII-lea Palazzo Spini Feroni, sufletul casei italiene. Iar referința anului 1927 semnifică un moment important în istoria mărcii – marcând întoarcerea fondatorului Salvatore Ferragamo în patria sa după ce a obținut succesul la Hollywood.

Combinând moștenirea artizanală a casei de modă cu tehnologia inovatoare, Tornabuoni 1927 este o colecție elegantă și sofisticată special concepută pentru bărbatul modern.

Colecția realizată cu trei elemente esențiale, care includ piele de căprioară, nailon cu logo 3D din cauciuc sau o etichetă mică din piele, este foarte versatilă, accesoriile putând fi purtate atât la birou, cât și în timpul liber.

Selecția de accesorii realizate din piele de căprioară cuprinde rucsacuri, geantă de mână și clutch-uri, toate având sigla Tornabuoni 1927 în relief.

Ediția din nailon (cu logo 3D din cauciuc) conține ghiozdane ce au curelele de umăr din țesătură căptușită și genți tote de culoare roșie și bleumarin.

Opțiunile alternative din nailon prevăd etichetele mici din piele, ce decorează accesoriile. Noua colecție include și articole mici din piele, cum ar fi portofele și suporturi pentru carduri de credit.

Colecția Tornabuoni 1927 a fost deja prezentată într-o campanie publicitară misterioasă și este disponibilă online în toate magazinele Salvatore Ferragamo.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT