Căuta…

Search
Close this search box.
d g pre fall 2021

Colecția pre-toamnă 2021 a D&G – odă pentru tradițiile siciliene

Florin Amariei
24/06/2021
No Comments

Noua colecție pre-toamnă 2021 a Dolce&Gabanna a fost oficial lansată și s-a inspirat din folclorul și tradițiile siciliene.

Admiratorii și doritorii vor regăsi chiar și mici trimiteri discrete către Carretto Siciliano, un mijloc de transport cu tracțiune animală popular în sudul Italiei care a devenit un real simbol al regiunii.

Colecția pre-toamnă 2021 a D&G vine cu ochii din poplină imprimate, caftane din sifon, cămăși din fire de mătase, foulard și costume de baie, fiecare piesă având motivele exclusive ale tradiționalului sicilian. Gama este completată de genți, pantofi și bijuterii.

Împreună cu o multitudine de culori, tema colecției poartă o sensibilitate modernă îmbogățită cu istorie și atracția mitică și atemporală a Siciliei și este un complement perfect pentru aventurile din vară. În plus față de decolteurile sweetheart și taliile imperioase, se pot găsi mâneci deschise și tivuri asimetrice, imprimeuri geometrice și nuanțe cromatice strălucitoare în ansamblu.

Și chiar dacă nu te atrag pentru a le cumpăra, te poți inspira din schema coloristică pentru a-ți realiza propria garderobă.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT