Căuta…

Search
Close this search box.

Colecția de debut NFT a lui Dolce & Gabbana

Ana Cristina Militaru
14/10/2021
No Comments

Având în vedere că NFT este următoarea mare tendință, cele mai importante branduri de modă au profitat de această oportunitate. Ca parte a spectacolelor sale fastuoase care vor avea loc la Veneția, Dolce & Gabbana a creat o colecție NFT găzduită în colaborare cu piața digitală UNXD, iar profitul uriaș obținut în urma vânzării confirmă că evenimentul a fost un adevărat succes.

Denumită Collezione Genesi, colecția a constat din 9 NFT-uri (două rochii pentru femei, un costum pentru bărbați, trei jachete și trei coroane) care au fost vândute împreună pentru suma uluitoare de 5,7 milioane de dolari.

Una dintre piese – costumul de sticlă, creat de Domenico Dolce și Stefano Gabbana, a fost adjudecat pentru 1 milion de dolari. Alte oferte au inclus The Mosaic Impossible Jacket – o piesă de artă digitală inspirată de una dintre cele mai spectaculoase priveliști din Veneția, care s-a vândut cu 300.000 de dolari.

Șapte dintre obiectele din ansamblu au fost achiziționate de patru colecționari care sunt în prezent cunoscuți după poreclele lor pe platforma UNXD și pe lângă piesele digitale, câștigătorii au primit, de asemenea, versiuni fizice ale articolelor și acces exclusiv la evenimentele Dolce & Gabbana.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT