Căuta…

Search
Close this search box.

Clubul Expirat din București se poate închiria temporar ca și apartament

Ana Cristina Militaru
15/11/2021
No Comments

O dată cu închiderea locațiilor pentru petreceri în contextul actual epidemiologic, conducerea clubului Expirat a luat decizia de a transforma temporar spațiul într-o experiență unică care se poate rezerva ca și cazare pe platforma Airbnb. Clubul Expirat se prezintă într-o nouă perspectivă, cea a unui loft cu pretenții, pet-friendly, extrem de spațios, bine iluminat și mobilat pentru a întruni toate cerințele unei cazări inedite.

club

„Dacă tot stăm degeaba de nici nu mai știm când și nici pentru cât timp de acum încolo. Dacă tot concerte nu, petreceri nu, băută seara nu. Dacă tot avem o sală prea încăpătoare pentru orice am avea voie să facem, uite că v-o dăm vouă să vă bucurați de ea. Dacă ați fost pe aici în ultima vreme ați văzut că locul e altfel azi. Am mobilat, am luminat, am pus canapele și am făcut să fie cald și confortabil și cool. Că prea am zis de multe ori că dacă n-am fi fost venue, sigur am fi fost un loft într-o mansarda din New York. Adică l-am făcut numai bun de dat o noapte la închiriat. Să vi se mai satisfacă din poftele puse în cui în perioada asta și să duceți oamenii altundeva decât la voi acasă (știm cât e de nasol să stai să faci curat după).”

Conducerea clubului Expirat

Cât costă o noapte în Clubul Expirat

Potrivit platformei Airbnb, costurile unei nopți de cazare ajung la 8.760 de lei, dintre care 7.500 reprezintă cazarea, iar 1.260 lei reprezintă taxa de servicii percepută de platformă. Rezervările sunt acum disponibile.

Mai multe știri interesante despre România aici.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT