Căuta…

Search
Close this search box.

Clipe de răsfăț la superlativ în top spa-uri din Dubai

Ana Cristina Militaru
20/10/2021
No Comments

Centrele spa din Dubai sunt etalonul tratamentelor de îngrijire corporală. Desigur, pandemia globală a însemnat că serviciile au fost sistate pentru o perioadă, însă cele mai multe dintre ele s-au redeschis între timp cu noile directive stricte de siguranță în vigoare.

Talise Spa, Burj Al Arab

Tratamentul de cuplu “Royal Rose” costă 400 euro/persoană, durează 2 ore și se desfășoară în 3 etape. Alegând această experiență, veți fi răsfățați cu o exfoliere organică pe tot corpul, urmată de un masaj cu unt de shea și jojoba pentru hidratarea pielii și un tratament facial infuzat cu parfumuri naturale.

Qua Spa, Caesars Palace Dubai

Tratamentul Arabian Gold costă 400 euro, durează 2 ore și este un dans al tehnicilor de masaj, aromaterapie și rejuvenare facială. Bazat pe terapia cu nisip fierbinte folosită în Egiptul Antic, masajul din colecția Signature Senses pe patul cu nisip de cuarț promite relaxarea totală a corpului. Masajul este urmat de un tratament facial cu produse Carol Joy London cu aur de 24K pentru a încuraja regenerarea celulară.

Saray Spa, JW Marriott

Acest spa a conservat combinația dintre Hammamul tradițional și aurul folosit din cele mai vechi timpuri pentru puterile mistice de întinerire și vindecare. Tratamentul Saray Golden costă 300 de euro și delectează simțurile cu ierburi aromatice, o împachetare a corpului cu argilă de aur și mirt și o mască facială cu miere arabă aurie.

Jiva Spa, Taj Dubai

Tratamentul Taghthia Amiqa costă 200euro și este o combinație a tehnicilor de vindecare indiene cu ingrediente naturale, dezvoltate din plante și uleiuri esențiale pentru o hidratare profundă a pielii. O dată ce răsfățul începe, vă veți bucura de o baie caldă în lapte de cămilă și un masaj al scalpului.

Fit & Spa Lounge, Pullman JLT

Masajul thailandez folosește tehnici de presiune ușoară și de întindere pentru a stimula circulația sângelui și relaxa întregul corp. Terapeuții pot folosi mâinile, genunchii și chiar picioarele pentru manipularea trunchiului în diferite poziții, reglând astfel fluxul de energie din organism. Tratamentul durează o oră și costă 100euro.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT