Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cine sunt cei mai bogați oameni din industria modei

bogați moda

Moda este o industrie de 2.500 miliarde de dolari la nivel mondial, iar liderii fashion afișează averi uriașe. Primii 15 oameni de afaceri din modă au împreună 395,6 miliarde de dolari.

Primul în clasament este, fără nicio surpriză, Bernard Arnault, președintele LVMH, primul fabricant mondial de produse de lux sub mărcile Louis Vuitton, Dom Perignon, Christian Dior și, mai nou, Tiffany & Co. Potrivit Forbes, francezul este al treilea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 105,7 miliarde de dolari.

Giorgio Armani, Ralph Lauren, miliardarul japonez din spatele brand-ului Uniqlo și Amancio Ortega, magnatul spaniol care deține Zara, dar și Stefano Persso, președintele H&M și-au sporit consistent veniturile în urma investițiilor în fashion.