Căuta…

Search
Close this search box.

Cinci exemplare din colectia lui Sylvester Stallone, oferite spre vanzare

Florin Amariei
10/11/2020
No Comments

Phillips si Bacs and Russo anunta ca si-au unit eforturile pentru a oferi spre vanzare cinci exemplare de ceasuri din colectia personala a lui Sylvester Stallone. Unele dintre acestea au aparut chiar si in filmele renumitului actor.

In cadrul licitatiei tematice “Racing Pulse” din 12 decembrie 2020 ce va avea loc la New York, Phillips si Bacs and Russo vor offeri spre vanzare cinci exemplare de ceasuri care i-au apartinut actorului Sylvester Stallone. Renumite pentru rolurile sale in filmele de actiune si pentru castigarea a mai multor Golden Globe-uri, Stallone este cunoscut si pentru afinitatea sa fata de orologii.

“Sylvester Stallone a fost unul dintre cei mai mari actori timp de cateva decenii multumita rolurilor sale in filme care au ajuns sa influenteze societatea in care traim in moduri nemaiintalnite. Majoritatea oamenilor, insa, s-ar putea sa nu cunoasca faptul ca, pe langa talentul sau de actor, regizor si scenarist care l-au facut cunoscut la nivel mondial, el este si un avid colectionari de ceasuri. A cumparat mai multe exemplare de-a lungul anilor, insa atentia sa a fost intodeauna indreptata inspre cele mai calitative si impresionante modele. In prezent, Stallone este recunoscut pentru rolul activ pe care l-a avut in popularizarea Panerai, iar modelul care a starnit aceasta emotie in lume va fi oferit de vanzare de noi in decembrie. De-a lungul a zeci de ani, actorul a reusit sa formeze o colectie remarcabila formata din unele dintre cele mai importante ceasuri din zilele noastre. Este o onoare sa lucram impreuna cu domnul Stallone inspre a oferi aceste modele clientilor care le inteleg si apreciaza realmente important”, spune Paul Boutros, conducatorul Watches, Americas.

Ceasul Panerai PAM5218-201/a din filmul Daylight

Phillips isi anunta entuziasmul prin intermediul informarii trimise Temporis cu privire la comercializarea a ceea ce reprezinta, “fara indoiala”, unul dintre cele mai importante ceasuri produse vreodata de Panerai. Este exact acelasi model purtat de Sylvester Stallone in filmul Daylight din 1996. Piesa este considerata a fi reprezentativa startului global al marcii si ramane un punct de referinta pentru modul in care a schimbat industria elvetiana a ceasurilor.

“Officine Panerai” a fost cunoscuta pentru instrumentele sale de precizie inca de la infiintare sa din 1860 de catre Giovanni Panerai, urmand ca la scurt timp dupa acest moment sa furnizeze exemplare multiple fortelor navale regale din Peninsula. In 1993, Panerai a lansat colectie in editie limitata ce evoca modelele istorice ale marcii pregatite pentru civili. Acest eveniment a dus la realizarea a 677 de modele PAM5218-201/a, cunoscute drept si “Pre-Vendome Logo”. Entuziasmul pietei, insa, a fost unul descurajator. Profitul realizat de pe urma acestei initiative antreprenoriale nu a fost cunoscut publicului, insa toata situatia s-a schimbat in anul 1996, cand Sylvester Stallone a purtat un astfel de model in pelicula Daylight. De acolo, Luminor Panerai a devenit o marca internationala cunoscuta si din ce in ce mai dorita.

Exemplarul PAM5218-201/a se prezinta in conditii extraordinar de bune si are, chiar si dupa atat de mult timp, curelele originale cu design sharkskin. Stallone a fost extrem de atras de acest ceas si chiar a spus despre acesta ca “a trecut prin focurile iadului in timpul filmarilor”. A ramas in posesia sa pana astazi si poate ajunge la un doritor in luna decembrie. Se prezinta in forma sa originala, asa cum apare si in film, impreuna cu cutia, alte doua rezerve de curele si surubelnita originala din alama. Bineinteles, include si un mesaj personal din partea lui Sylvester Stallone impreuna cu un suvenir din 1996. Pretul estimat este de 40.000-80.000 de dolari.

Vezi colectia intreaga si alte detalii pe Temporis.ro!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT