Căuta…

Search
Close this search box.
Christophe Claret Napoleon

Christophe Claret Napoleon – un omagiu

Florin Amariei
11/05/2021
No Comments

Christophe Claret Napoleon este un ceas care deservește drept un omagiu intrigant și delicat pentru marele conducător al fostului Imperiu Francez. Astfel se marchează cele două secole de la trecerea sa în neființă.

Christophe Claret Napoleon adună într-o formă atrăgătoare un Westminster minute repeater cu un flying tourbillon și un marcaj Jaquemart Automata. Fiind un geniu militar ale cărui tactici sunt chiar și astăzi predate în școli, Napoleon Bonaparte este onorat de Christophe Claret printr-un ceas excepțional. Impactul vizual este unul dramatic.

Partea superioară a cadranului conține mai multe caractere animate care sunt reprezentate printr-o pictură în miniatură.

Piesa conține chiar și medalia acordată celor care erau cei mai curajoși în luptă și intrau în Legiunea de Onoare. Aceasta poate fi găsită pe cușca tourbillonului.

Faptul că acest Christophe Claret Napoleon este un Westminster minute repeater înseamnă că ceasul poate emite anumite sunete complet diferite la fiecare sfert de oră.

Mecanismul folosit este Calibrul NBC98, iar carcasa are un diametru de 46 de mm. Rezistența la apă, însă, este de doar 30 de metri.

Christophe Claret Napoleon va fi disponibil în numai 16 exemplare: 8 în rose gold și 8 în titan.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT