Căuta…

Search
Close this search box.
Christophe Claret Concertino

Christophe Claret introduce Concertino – haute horlogerie minute-repeater

Florin Amariei
12/04/2021
No Comments

Christophe Claret încântă pasionații, clienții și curioșii cu apariția Concertino, un exemplar care onorează noțiunea de haute horlogerie prin dezvăluirea unui minute-repeater care onorează frumusețea complicării cu însemnătate istorică.

Christophe Claret este un maestru al marilor complicații, un ceasornicar de excepție care permite tradiției clasicului înalt horloger să curgă în modele actuale, chiar orientate spre viitor. Tourbilloni-urile, cronografele și ceasurile cu repetare de minute cu mecanism izbitor, inspirate de Christophe Claret, creează un design complet nou cu un caracter tehnic modern.

Concertino este noul ceas distinctiv al maestrului ceasornicar Christophe Claret, care de mai bine de 35 de ani scoate în evidență cele mai frumoase complicații horologice, repetorul minutelor, emailarea, gravarea și ghilocagul, meseria de artă extraordinară, extrem de solicitantă. Această nouă capodoperă este condusă de o mișcare internă complet reamenajată de înfășurare manuală – calibrul CRM89 – cu o rezervă de putere de 60 de ore – echipată cu un regulator unic.

Concertino are un cadran mare – 45 mm în diametru – cu un imens cristal de safir care dezvăluie…

Vezi informația completă pe Temporis.ro!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT