Căuta…

Search
Close this search box.
titanic china

China construiește o replică fidelă a celebrului Titanic

Florin Amariei
14/05/2021
No Comments

Proiectul asumat de o companie din China va costa aproximativ 123 de milioane de euro, însă creatorii și-au asumat crearea unei replici fidele până la cel mai mic detaliu.

Obsesia celor din China pentru simboluri din întreaga lume nu se oprește doar la clădiri, mașini sau produse electronice. Acum vor construi din nou Titanic, însă nu la calitatea cu care ne-au obișnuit anumite importuri.

Proiectul a fost finanțat de Seven Star Energy Investment cu 1,1 miliarde de yuan, adică aproximativ 123 de milioane de euro. Acesta se apropie acum de etapa finală. Dacă reușesc să încheie toate capitolele necesare în acest an, atunci întreaga construcție va fi fost durat fix șase ani.

Titanic II nu va fi lansat pentru croaziere. Acesta va fi folosit drept exponată pentru un ansamblu hotelier din provincia Sichuan.

Creatorii și finanțatorii promit că noul Titanic va semăna până la cel mai mic detaliu cu nava originală. Până și meniurile din restaurant vor fi aceleași!

Su Shaojun, investitorul principal, a spus că își dorește ca Titanic II să rămână măcar două secole în expoziția gândită de el și echipa sa.

Cei interesați se vor putea caza la bordul Titanic II, iar o noapte acolo ar urma să coste aproximativ 255 de euro.

Shaojun se așteaptă ca noua piesă să atragă minimum 5 milioane de vizitatori anual.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT