Căuta…

Search
Close this search box.

Centre de vaccinare sustenabile, grăbite în Italia

Florin Amariei
05/01/2021
No Comments

Stefano Boeri este recunoscut pentru pădurile verticale sau clădirile sale verzi, însă acum a pregătit centre de vaccinare anti-Covid-19 sustenabile care sunt grăbite pentru activare în Italia.

Proiectul a fost comandat de comisarul special al Italiei pentru situația de urgență COVID-19, Domenico Arcuri, și este realizat în colaborare cu Anchora, Mario Piazza și alții. Aceasta va implica instalarea clădirilor temporare în orașele și orașele italiene, alături de o campanie de informare a publicului cu privire la vaccinuri și încurajarea acestuia să se vaccineze.

Clădirile în sine vor avea o bază și o structură din lemn prefabricate simple ca iurta, cu un exterior textil realizat din materiale rezistente la apă reciclabile și biodegradabile, asigurându-se că sunt ușoare și ușor de demontat și de mutat atunci când este necesar. În plus, acestea vor fi acoperite de un sistem de panouri fotovoltaice care va furniza toată energia necesară. Designul general este inspirat de floarea de primăvară.

Interioarele vor fi împărțite în băi, zone de administrare a vaccinurilor, depozitare vaccinuri, vestiare și așa mai departe.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT