Căuta…

Search
Close this search box.
Cele mai scumpe scaune vândute vreodată

Cele mai scumpe scaune vândute vreodată

Florin Amariei
13/05/2021
No Comments

Dacă viața de lux ți se potrivește și vrei să te bucuri de produse unicat sau extrem de bine realizate, atunci iată care sunt cele mai scumpe scaune vândute vreodată.

Orice pasionat știe că viața de lux este o metaforă în sine. Bucuria vine din propria apreciere impusă asupra unui anumit obiect, însă în marea majoritate a cazurilor oamenii se bucură când știu că au ceva ce alții nu pot vreodată poseda. Cum ar fi… Scaunele!

Chiar și un banal scaun poate fi ridicat la rang de artă. De aceea, iată care sunt cele mai scumpe scaune vândute vreodată.

Banqueted Panda
Acoperit în urși panda de pluș, acest scaun a fost realizat din oțel și proiectat de frații Campana. Au fost realizate doar 25 de exemplare, iar prețul per bucată a fost de 103.000 euro.

PlumeBlanche Diamond
Așa cum probabil deja ați intuit, acesta este un adevărat reprezentant de seamă al scaunelor. Seamănă mai mult cu o mini-canapea, dar eleganța și exclusivitate îi sunt oferite de introducerea diamantelor. Au fost făcute doar 50 de exemplare pentru un preț individual de aproximativ 220.000 de euro.

Pininfarina Aresline Xten
Un banal scaun de birou extrem de ergonomic și adaptabil propriului corp? Nu. Un scaun rezultat din mintea unui renumit brand auto este cu siguranță ceva pe care să te bazezi. Costul de 1,2 milioane de euro s-ar putea, însă, să fie destul de piperat.

Scaunul Dragonului
Proiectat acum mai bine de 100 de ani de Eileen Gray, acest scaun a reușit să atingă performanța de a costa 35 de milioane de euro. Unii cu siguranță l-ar folosi pentru o colecție personală despre care să povestească la tot felul de întâlniri, dar cine spune că nu te poți relaxa?

Acestea au fost cele mai scumpe scaune vândute vreodată!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT