Căuta…

Search
Close this search box.

Podiumul celor mai luxoase furgonete comerciale

Ana Cristina Militaru
18/10/2021
No Comments

Aceste vehicule comerciale de lux costă mai mult decât o casă și se adresează celor care își doresc un confort sporit al călătoriilor, finisaje de excepție ale interiorului și un spațiu generos. Piața camionetelor de lux a evoluat o dată cu nevoile executivilor de rang înalt cu gusturi extravagante și așteptări opulente, adesea ridicole. Aceste dubițe inspirate din raliuri, scăldate în piele nappa și echipate cu seifuri cu recunoaștere a amprentelor sunt cu siguranță un capriciu la un preț pe măsură, deloc modest.

Klassen Sprinter Armoured Bulletproof VIP

Bazat pe modelul Mercedes Sprinter, Klassen Sprinter VIP este blindată antiglonț și disponibilă în două stiluri al căror costuri se ridică la aproximativ 470.000 de lire sterline. Varianta Transfer îmbină luxul cu un aer diplomatic, cu un interior potrivit unui prim-ministru.

Becker Ford Transit Jet Van

Aceasta este singura dubă Becker Automotive Ford Transit Jet Van de pe planetă. În interior veți găsi lemn lustruit, piele naturala și o iluminare propice unui mediu de lucru. Prețul pornește de la 215.000 de lire sterline.

Senzati Mercedes Jet Class

În valoare de 124.000 de lire sterline, Senzati Jet Class se bazează pe o furgonetă Mercedes care include scaune încălzite și răcite cu masaj în 10 puncte, conectivitate 4G și WIFI, o pereche de lumini de lectură LED și un frigider.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT