Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cel mai scump brad de Crăciun se află în Spania

brad

Cu o valoare de aproape 12 milioane de euro, bradul de Crăciun decorat cu diamante a fost expus în lobbyul Kempinski Hotel Bahia, situat în apropiere de Marbella, Spania.

Bradul este atât de prețios grație decorațiunilor cu diamante, safire și bijuterii Bulgari, Cartier, Van Cleef&Arpels, Luis Vuitton, ori Chanel. Aranjamentul costisitor, în valoare de 11,9 milioane euro, a fost gândit de designerul haute couture Debbie Wingham. Artista a lucrat în trecut cu Kim Kardashian și Kyle Jenner. Ca o comparație, celebrul brad din Rockefeller Center, New York, costă în jur de 73.500 dolari.

Titlul de cel mai scump brad de Crăciun este deținut de Emirates Palace, din Abu Dhani. Acesta era decorat cu bijuterii și ceasuri de 11 milioane de dolari și a intrat în Cartea Recordurilor în 2010. Așa că, dacă cei de la hotelul Kempinski vor aplica, va fi detronat de spanioli.