Căuta…

Search
Close this search box.
somnio superyacht

Cel mai mare superyacht din lume scoate apartamente la vânzare

Florin Amariei
29/06/2021
No Comments

Denumit Somnio, cel mai mare superyacht din lume scoate apartamente la vânzare pentru clienții care vor să se bucure de un hotel de lux pe mare.

Prețurile pentru un apartament pornesc de la 9,5 milioane de euro și vor fi disponibile 39 de unități în total. Compania ofertantă se bazează pe dorința celor înstăriți pentru socializare, dar și pentru exclusivitate.

Vasul va fi lansat în 2024 și va furniza clienților „intimitatea unui yacht privat în cadrul unei comunități vibrante de oameni care gândesc aproape la fel”, au anunțat investitorii care deja au investit 500 de milioane de euro.

Somnio va fi cu 40 de metri mai lung față de superyacht-ul Azzam deținut de familia regală din Abu Dhabi.

Proiectul a fost inițiat de Carl Le Souef, un milionar american care fondat Private Formula International – companie cu produse pentru îngrijirea corporală.

Prima astfel de ofertă a fost făcută în anul 2002, când Knut Kloster a lansat ResidenSea – prima ambarcațiune de lux deținută de mai mulți oameni care puteau să-și cumpere unul sau două apartamente pentru a le folosi oricând doresc.

Odată ce vor fi vândute toate apartamentele Somnio, proprietarii vor decide prin vot majoritar cum va circula superyacht-ul. Printre multe altele dotări, se numără și o pivniță.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT