Căuta…

Search
Close this search box.
Cei mai tineri miliardari europeni

Cei mai tineri miliardari europeni

Florin Amariei
31/05/2021
No Comments

Pandemia e pe sfârșite în țările dezvoltate și cele în curs de dezvoltare, așadar, pentru un strop de inspirație și curaj, iată cine sunt cei mai tineri miliardari europeni!

Schimbarea bruscă și globală adusă de răspândirea infecției cu SARS-CoV-2, virus originar din China, a dus la reașezarea unor investiții și la generarea de noi cheltuieli care pentru unii au fost mari, iar pentru alții au însemnat creșteri spectaculoase la capitolul venituri. Drept urmare, topul celor mai bogați oameni din lume a tot oscilat.

Important! Când ne referim la cei mai tineri miliardari europeni nu ne imaginăm persoane care au într-unul sau mai multe conturi bancare sume cu nouă zerouri. Pentru atingerea acestui statut se iau în calcul lucruri precum acțiuni, proprietăți, investiții și alte aspecte relevante.

Conform listei Forbes cu miliardari actualizată în timp real, cei mai mulți tineri miliardari europeni sunt din Germania. Există nouă astfel de persoane în țara cu o industrie auto puternică, cunoscută drept și motorul Uniunii Europene.

În total, continentul european are 31 de miliardari cu vârsta sub 40 de ani.

Statistica, însă, ne arată că doar 18 țări din toată lumea au miliardari tineri. America de Nord, spre exemplu, are cu un miliardar tânăr mai mult decât Europa. În America de Sud există doar șase.

Revenind la țări, SUA conduce topul cu 30 de miliardari tineri. Aceasta e urmată de China, Germania, Brazilia, Rusia și Hong Kong. Australia și Danemarca au fiecare câte 3 miliardari sub 40 de ani, iar Canada și India câte 2.

Topul întocmit de Forbes cuprinde averile miliardarilor în moneda dolar american, așadar convertirea sumelor totale în euro ar putea scădea din cuantum. Cert este, însă, un lucru: Europa este un loc al creșterii în afaceri. Africa, spre exemplu, nu are niciun miliardar.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT