Căuta…

Search
Close this search box.
influenceri masini tiktok

Cei mai bine plătiți influenceri din industria auto

Florin Amariei
11/09/2021
1 Comments

Popularizarea rețelelor sociale a dus și la crearea unor noi ocupații care generează venituri neașteptat de mari. Acum TikTok este cel care creează cele mai râvnite câștiguri. Iată, așadar, cine sunt cei mai bine plătiți influenceri din industria auto.

Într-un domeniu în care majoritatea clienților și pasionaților sunt bărbați, cele mai mari câștiguri pentru postările făcute pe TikTok le înregistrează o femeie! Este vorba despre Alex, cunoscută sub pseudonimul supercarblondie. Conform estimărilor Uswitch, ea ar primi aproximativ 5.700 de euro pentru videoclipurile create pe TikTok. Are 6,7 milioane de urmăritori!

Pe locul 2 se află Dima Gordey care ar încasa 3.830 de euro pentru ideile sale vizuale. Are 4,5 milioane de urmăritori!

Top 3 este încheiat de TJ Hunt care ar primi 2.900 de euro pentru videoclipurile create cu mașini.

Conform Uswitch, încasările făcute de Supercar Blondie constituie 49% din totalul veniturilor din parteneriate cu diverse mărci auto făcute de ceilalți bărbați din top 10. Influența ei în acest sector, așadar, este indiscutabilă momentan.

Top 10 cei mai bine plătiți influenceri este completat de Rana, Stradman, Dominguero, Alan Enileev, Alfredo Valenzuela, Chris Fix și Colin Furze. Top 25 poate fi consultat în imaginea de mai jos.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT