Căuta…

Search
Close this search box.

Ceasul neprețuit oferit în exemplar unic de A. Lange & Söhne

Ana Cristina Militaru
19/09/2021
No Comments

După absența de un an cauzată de pandemie, cea mai importantă expoziție de mașini de epocă din lume, Concorso d’Eleganza Villa d’Este, revine în perioada 1-3 octombrie. Unele din cele mai spectaculoase mașini din întreaga lume se reunesc pentru a fi apreciate de împătimiții auto, cel mai reușit exponat fiind desemnat “Best of Show” și premiat în mod tradițional cu un ceas de ediție limitată.

A. Lange & Söhne este sponsor principal al Concorso d’Eleganza Villa d’Este și pentru prima dată într-un deceniu de parteneriat, modelul ceasului oferit câștigătorului va fi o ediție a Chronograph 1815, un Lange 1 Time Zone “Como Edition” unicat care nu poate fi evaluat cu o etichetă de preț.

Ceasul vine cu o carcasă din aur alb, cadran din aur roz masiv, este decorat cu o curea din piele maro închis și are stema Concorso d’Eleganza Villa d’Este gravată manual. Ceasul este alimentat prin calibrul L951.5 cu încărcare manuală și oferă 60 de ore de autonomie. Mișcarea cu dublu asamblare este alcătuită din 306 componente individuale finisate manual, iar fondul cristal-safir al carcasei permite observarea uimitorului mecanism de cronograf.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT