Căuta…

Search
Close this search box.

Ceasul de curse Excalibur Essenza SCV12

Dan Vardie
03/08/2020
No Comments

Ceasul de curse Excalibur Essenza SCV12 al lui Roger Dubuis s-a lansat acum câteva zile. Profitând de lansarea supercar-ului de pistă, Lamborghini Essenza SCV12, ceasul de curse Excalibur Essenza SCV12 și-a croit, din nou, un loc în lumea curselor.

Un hypercar de 830 CP

Lamborghni Essenza SCV12 este primul hipercar cu motor V12, de ediție limitată  (doar 40 de unități) destinat numai pentru pistă. Este cel mai puternic propulsor Lamborghini, special cosntruit pentru cursele Super Trofeo. Motorul este capabil să dezvolte 830 CP datorită supraalimentării. Aerodinamica beneficiază de experiența GT de curse a lui Lamborghini Squadra Corse pentru a asigura un nivel excepțional de eficiență. În plus echipa de curse Lamborghni asigură modelului SCV12 și un nivel ridicat al forței portante, mai mare decât o mașină GT3, având de apăsare de 1.200 kg la 250 km / h.

Un hyperwatch Roger Dubuis

În crearea ceasului Excalibur Essenza SCV12, Roger Dubuis și-a revizuit propriul Duotor, reducându-l la elementele esențiale pentru a îmbunătăți performanța. Simultan și-a  armonizat codurile de design ale ceasului cu teribila supermașină de viteză. Eliberat de puntea superioară și prelucrat în modul skeleton, arcul principal, în formă de jantă lui Lamborghini Essenza SCV12, poate fi privit din partea superioară. Efectul creat este cel de observare a arcului printr-un plafon transparent de mașină sport. Barele cu tije din partea superioară a calibrului rămân o caracteristică a modelelor inspirate de Excalibur Lamborghini.

Rarities și Ad Personam

 La fel ca Lamborghini, care este renumit pentru supermșinile personalizate, bazat pe celebrul său program „Ad personam”, si  fanii lui Roger Dubuis se pot bucura de același nivel de servicii. Acest lucru este posibil prin programul exclusiv „Rarities” oferit de Casa din Geneva.

Expresia supremă a creativității individuale, acest concept ia termenul „personalizat” într-o cu totul nouă dimensiune a hiper personalizării. Acesta va permite fiecărui proprietar norocos să se bucure de fiorul co-creării și deținerii unei versiuni cu adevărat unice ale ceasului Excalibur Essenza SCV12.

Aventură auto orologeră

La fel de personalizat precum spectaculosul bolid de curse, acest exemplu de vârf al orologiei este o invitație extinsă de Roger Dubuis către Hyper Tribe. Scopul creatorului este acela de a experimenta, cu acest ceas,  încă o aventură auto orologeră, incredibilă, pusă în scenă de Fabrică.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT