Căuta…

Search
Close this search box.

Cea mai scumpă casă din Palm Beach a fost scoasă la vânzare

Dan Vardie
13/11/2020
No Comments

6717 S Flagler, una dintre cele mai exclusiviste case din West Palm Beach, a fost scoasă la vânzare pentru prețul de 17,75 milioane de dolari.

6717 S Flagler a fost proiectată de dezvoltatorul imobiliar Steve Bendat și de arhitectul David Lawrence, cu scopul de a asigura o viață fără griji. Această casă se bucură de camere extrem de spațioase, facilități de ultimă generație și priveliști spectaculoase asupra oceanului, devenind astfel una dintre cele mai celebre case construite vreodată în acea zonă.

Proprietatea de 15.000 de metri pătrați oferă trei niveluri de spații de zi luxoase, care includ o scară „plutitoare” din sticlă, o scară circulară din oțel inoxidabil în aer liber și un lift interior din sticlă, cu înveliș din onix iluminat din spate.

Cu șase dormitoare spațioase, nouă băi și două toalete pentru oaspeți, această casă oferă un amestec copleșitor de lux și confort. Viitorii proprietari se pot bucura de o sală de cinema, o sală de sport, o casă de oaspeți, un birou superb la domiciliu și un garaj pentru patru mașini, dotat cu aer condiționat.

Lounge-ul de pe terasa de la etajul 3, are propria bucătărie în aer liber, dotată cu un acoperiș retractabil, un bar și un spa încălzit din sticlă, care pare că plutește deasupra șoselei Intracoastal. De asemenea, 6717 S Flagler are la primul etaj și o piscina încălzită cu energie solară.

În ceea ce privește tehnologia, casa are un panou electric de 600 de amperi, care este legat la un panou solar de 33KW. Dacă se dorește stocarea energiei solare pentru a putea fi utilizată noaptea, este nevoie doar să fie adăugate baterii de acumulutaori pe măsura puterii electrice generate. De asemenea, locuința are cabluri din fibră optică capabile să transmită videoclipuri în format 8K către fiecare cameră și către terasă. În plus, există și un generator de 70 kW, gata să fie folosit în caz de urgență. Sistemul de control Savant poate gestiona tot ce se află în reședință, de la iluminat până la securitate. De asemenea, este montat și un sistem Lutron Homeworks și comutatoare Palladiom programabile, home theater, șeminee, camere de luat vederi, un sistem de securitate avansat și multe altele.

Designul interior este uimitor. Cele mai simple și minimaliste alegeri definesc casa ca un clasic atemporal. Niciun detaliu nu a fost trecut cu vederea, incluzând ușile solide cu balamale ascunse, dulapuri din lemn de nuc; o cramă construită din geamuri, care păstrează peste 1.000 de sticle și șase șeminee interioare și exterioare.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT