Căuta…

Search
Close this search box.

Cea mai nouă colaborare BRABUS X PANERAI

Ana Cristina Militaru
26/09/2021
No Comments

Brabus anunță cel mai recent parteneriat de excepție în materie de lux și high-tech alături de producătorul de ceasuri de renume la nivel mondial Panerai : inaugurarea ediției Panerai Submersible S BRABUS Black Ops Edition, inspirată de designul și puterea seriei de ambarcațiuni de zi “Shadow Black Ops”.

Inovația momentului din partea Brabus și Panerai vine după o perioadă de dezvoltare de peste trei ani, iar ceasul este cu atât mai deosebit cu cât face parte dintr-o serie limitată de 100 de bucăți. Panerai Submersible S BRABUS Black Ops Edition este un ceas automat al cărui concept se bazează pe pasiunea pentru lumea maritimă și reamintește publicului despre istoricul și experiența ambelor mărci în domeniul tehnologiei și al artizanatului.

Din punct de vedere vizual, punctul forte al ceasului îl reprezintă durabilitatea fără reproș. Integrarea paletei de culori tipice BRABUS de gri gunmetal, negru și roșu îmbină cele două linii de produse, iar carcasa Carbotech completează imaginea sportivă și elegantă. Rezistent la apă până la 300 de metri, acest ceas vine cu două variante de curele; o versiune bi-materială pentru un aspect mai luxos și o a doua curea Panerai Sportech, cu Velcro – perfectă pentru orice aventură îndrăzneață pe valuri.

În concluzie, aceas ceas unic nu numai că atrage privirile, dar, cu designul său ușor și rezistent la apă, este la fel de aventuros pe cât este de luxos.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT