Căuta…

Search
Close this search box.

Caviar Beluga, chifle cu frunze aurii infuzate cu șofran și servite cu inele de ceapă gătite în Dom Perignon într-un Big Mac de 6000$

Ana Cristina Militaru
07/08/2021
No Comments

Atenție, gurmanzi ! Dacă aveți o afinitate specială pentru burgeri, asta e pentru voi! Pentru toți cei pasionați de gastronomia de lux, Robbert Jan de Veen, proprietarul restaurantului olandez “De Daltons” a adus cele mai opulente ingrediente din lume împreună pentru a crea cel mai scump burger din lume numit “Golden Boy”.

Burgerul Golden Boy și-a detronat competitorul de 325kg în bătălia grătarului și a fost încoronat drept cel mai scump burger din lume de Guinness World Records. Un preparat alimentar unic, Golden Boy vine ambalat cu o aromă aparte si o multime de ingrediente de top. Burgerul elitist se prepară folosind piept Wagyu A5, coaste scurte, crab fiert în vin alb, inele de ceapă gătite în Dom Pérignon, Jamon Joselito vintage, trufe albe, caviar Beluga, maioneză afumată din șofran făcută cu ouă de rață și chifle de șofran Dom Perignon.

Burgerul este asezonat cu cantități generoase de sos de grătar făcut din cafea Kopi Luwak și Macallan Single Malt Whiskey Rare Cask, Cheddar cu trufe de la Wyke Ferme, roșii Tiger și castravete murat în matcha și whisky impregnate de fum. Disponibil la restaurantul olandez De Daltons (situat în Voorthuizen, un oraș mic la aproximativ patruzeci de minute de Amsterdam), puteți savura Golden Boy pentru 5.911 dolari.

V-am făcut poftă pentru cel mai scump burger?

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT