Căuta…

Search
Close this search box.
casa frank sinatra vanzare

Casa lui Frank Sinatra din Los Angeles, scoasă la vânzare

Florin Amariei
30/08/2021
No Comments

Casa lui Frank Sinatra din Los Angeles care a fost folosită și ca scenă pentru serialul Mad Men a fost scoasă la vânzare pentru aproape 18.300.000 de euro.

Dacă ești în căutarea unui loc în care să trăiești și să îți imaginezi cum era viața fostului proprietar vedetă, atunci poți să îți încropești acest vis. Casa lui Frank Sinatra a fost scoasă la vânzare. Cu toate astea, ar fi bine să știți că au fost efectuate câteva îmbunătățiri.

Casa lui Frank Sinatra din Los Angeles a mai fost scoasă la vânzare în trecut pentru suma de 10 milioane de euro, însă acum a fost complet reabilitată și conține toate tehnologiile moderne necesare unui trai fără griji. Acestea, însă, nu iau nimic din farmecul originar al locuinței.

Reședința are șapte dormitoare, șapte băi, două spa-uri și un loc de recreere construit de arhitectul William Pereira în 1951. Proprietatea a fost a lui Frank Sinatra timp de un deceniu, dar acesta n-a cumpărat-o. Locul a fost închiriat de la moștenitoare Manhattan Bank, Dora Hutchinson.

Casa lui Frank Sinatra mai are o piscină interioară, una exterioară, o cameră pentru masaj, o sală de sport și 14 ari de spațiu verde. Principalul punct de atracție este, însă, modul în care lumina inundă aproape fiecare colțișor al casei. Pe lângă toate astea, are și 100 locuri de parcare.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT