Căuta…

Search
Close this search box.

Calendare advent cu produse de lux pentru luna cadourilor

Ana Cristina Militaru
19/10/2021
No Comments

Calendarele advent sunt oferite în dar la începutul “lunii cadourilor” – decembrie și dau startul numărătorii inverse până la Crăciun cu 24 de surprize. Calendarele advent de lux au devenit din ce în ce mai populare, înlocuind surprizele dulci de ciocolată clasice cu bijuterii, ornamente sau mini-flacoane de parfum.
Inspirați-vă din lista de calendare advent de lux pentru Crăciun 2021 !

Wedgwood Advent Calendar, £650

Cu acest calendar de Crăciun de la Wedgwood vă puteți reîmprospăta colecția de decorațiuni festive. Timp de 24 de zile, fiecare ușă se deschide către o decorațiune din porțelan, toate împachetate într-o cutie Wedgwood albastră. Fiecare ornament urmează o schemă de culori albastră și albă.

Swarovski Annual Edition 2021, £580

Un calendar advent de lux uimitor pentru cei care iubesc să colecționeze decorațiuni de Crăciun, calendarul 2021 de la Swarovski este umplut cu 25 de ornamente de cristal realizate cu măiestrie, cu 12 piese exclusive pentru calendar.

Dior Beauty, £400

Calendarul advent de frumusețe de la Dior conține 24 de produse pe care le puteți folosi în fiecare zi care vor dura mai mult decât numărătoarea inversă de Crăciun și includ parfumuri, produse de îngrijire a pielii și machiaj.

Jo Malone London, £325

Cu 24 de produse diferite în spatele ușilor, vă puteți răsfăța cu un pic de autoîngrijire cu calendarul adventului de lux din 2021 de la Jo Malone în interiorul căruia veți găsi lumânări, loțiuni și săpunuri în parfumurile clasice Jo Malone.

Master of Malt Rum, £149.95

De ce să nu vă petreceți numărătoarea inversă a Crăciunului degustând diferite romuri? Calendarul advent al romului Drinks by the Dram din acest an include 24 de romuri diferite de 30 ml pe care le puteți savura sau oferi cadou unui iubitor de băuturi fine.

Missoma Advent Calendar, £395

Bucurați-vă de 12 zile de cadouri uimitoare de bijuterii din aur cu calendarul de advent de lux 2021 de la Missoma, plin cu cele mai bine vândute piese ale lor într-un design negru mat cu detalii aurii. Gama de articole include coliere, brățări de gleznă și accesorii pentru păr.

Scream Pretty Jewellery, £250

Fie că iubiți argintul sau că trăiți în aur, calendarul advent al bijuteriilor Scream Pretty pentru 2021 este plin de accesorii pentru orice iubitor de cercei. Cu o pereche nou-nouță de purtat în fiecare zi, colecția ta de bijuterii va fi de invidiat de acest Crăciun!

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT