Căuta…

Search
Close this search box.

Cadoul perfect pentru tatăl modern

Irina Florea
29/06/2022
No Comments

Chiar dacă Ziua Tatălui a trecut, acest lucru nu înseamnă că tații nu pot fi răsplătiți cu un cadou și în viața de zi cu zi. Există multe opțiuni și câteodată este greu să alegi un cadou potrivit, frumos dar și util. Mai ales pentru tăticii ocupați. Dacă încă nu știi ce cadou vrei să îi iei tatălui tău, noi te ajutăm cu o listă de parfumuri perfecte pentru orice nevoie a tatălui modern. De la aromele cele mai răcoritoare până la unele dintre cele mai distinctive, aceste parfumuri le pot oferi un avantaj atât în viața profesională cât și în cea personală.  Trei dintre parfumurile noastre preferate, prietenoase cu gusturile unui tată, pe care acesta le va aprecia inclusiv de Crăciun, de ziua lui și chiar în viața de zi-cu-zi. 

Floris No. 89

Un parfum clasic, valabil pe piață încă din anul 1953, reprezintă combinația perfectă de note aromatice între bergamotă, levănțică, mușcate, cedru și mosc. Nici prea formal pentru birou, dar nici prea casual pentru o seară în oraș. Fiind apă de toaletă, există riscul ca aroma să nu aibe o rezistență durabilă. Însă, paradoxal, longevitatea sa scurtă este de fapt super puterea sa. Îl poți utiliza atunci când ai nevoie de un impuls olfactiv sau chiar înainte de o ocazie specială, fiind accesibil în orice moment al zilei.

Creed Green Irish Tweed

Sofisticat, proaspăt, ușor picant, curat și natural. Aceasta este cartea de vizită a parfumului “Creed Green Irish Tweed”. Membru al familiei de parfumuri “Fougere” ,   “Creed Green Irish Tweed” este aproape la fel de faimos ca și îndrăgita colonie Aventus a mărcii.Parfumul a fost lansat în anii 1980 – o perioadă în care societatea înaltă și personalitățile bogate erau în plină ascensiune. Prin urmare, parfumul a moștenit aceeași prestanță și a fost influențat profund de aceea perioadă. Cu note de iris florentin, lămâie, verbenă și frunze de violetă, prospețimea sa îl face versatil, bine echilibrat și începe de la prețul de 320 de dolari. 

Acqua di Parma Bergamotto di Calabria

Acest parfum proaspăt ne amintește de genul de tată care și-ar ajuta copiii să amenajeze un stand de limonadă – și nu doar datorită notelor sale de citrice. Este un strop de vară, conceput pentru a celebra ingredientul său titular, bergamota de Calabria. Celelalte note ale sale includ vetiver, cedru, ghimbir roșu și mosc, toate acestea contribuind la crearea unui profil de parfum rotund și plăcut. Se va simți la fel de revigorant ca un gin tonic. Acesta începe de la prețul de 137 dolari și il poți găsi și în magazinele Sephora.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT