Căuta…

Search
Close this search box.

Cadoul perfect pentru Crăciun!

Dan Vardie
02/12/2020
No Comments

Crăciunul se apropie, iar cursa pentru a găsi cadourile perfecte pentru cei dragi a început! Cu toate acestea, cumpărarea cadoului nu este partea dificilă, adevărata dificultate constă în a decide ce anume ar aduce cel mai mare zâmbet pe chipul celui care deschide cadoul.

Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare a anului, iar spiritul sărbătorilor de iarnă ne face mai darnici și mai buni. Și pentru că ne dorim să le aducem o bucurie celor dragi, oferirea de cadouri este cel mai frumos mod în care o putem face în această perioadă. Însă, atunci când vine vorba de alegerea cadoului ideal, apar întoteauna probleme. Fie că nu știm exact ce își doresc, fie că ne dorim ca acel cadou să fie cu adevărat  special sau pur și simplu suntem în pană de idei, cumpărarea de cadouri poate deveni o catastrofă.

Însă, cei de la www.OnBuy.com au realizat un studiu la care au participat 2.538 de persoane aflate într-o relație (1.254 de bărbați și 1.284 de femei), pentru a determina ce cadou și-ar dori fiecare de la partenerul său de viață.

Pentru a determina care sunt cadourile ideale pentru Crăciun, participanții la studiu au primit 15 tipuri de cadouri pe care să le ofere partenerilor lor. Aceștia au fost rugați să folosească un dispozitiv de monitorizare a ritmului cardiac al partenerilor lor înainte și după primirea cadourilor. Rezultatele sunt uimitoare!


Ce cadouri le încântă cel mai mult pe femei?

Deși știm deja că femeile iubesc bijuteriile, studiul a dezvăluit că acesta este cadoul care le-a încântat cel mai mult pe reprezentatele sexului frumos. Pulsul lor  a crescut cu 65% , de la media generală de 83 BPM la 137 BPM la primirea cadoului.

Un lucru surprinzător, însă, este faptul că tehnologia ocupă locul al doilea. Femeile care primesc cadouri legate de tehnologie prezintă o frecvență cardiacă de 135 BPM, ceea ce reprezintă o creștere de 63% față de media de 83 BPM.

Pe locul al treilea, se află un cadou classic, și anume parfumul. Aromele au ridicat ritmul cardiac al respondenților la 128 BPM.

Gențile, care reprezintă una din obsesiile femeilor, s-au plasat pe a patra poziție în clasament și au ridicat ritmul cardiac la 126 BPM, în timp ce cărțile se află foarte aproape, crescând ritmul cardiac al respondenților la 124 BPM.

Un alt fapt interesant este că primirea în dar a jucăriilor a avut același efect asupra bărbaților, dar și a femeilor, care au avut aceeași frecvență cardiacă atunci când le primeau (119 BPM).


Ce cadouri le fac pe femei cel mai puțin entuziasmate?

Când vine vorba de cadourile care au avut un efect mai mic asupra respondenților de sex feminin, se pare că alimentele și/sau deserturile se află în topul clasamentului, având o creștere de doar 4% față de ritmul cardiac mediu. Acestea sunt urmate de echipamentele sportive și de alcool.


Ce cadouri îi încântă pe bărbați?

Atunci când vine vorba despre cadourile care îi încântă pe bărbați, lucrurile sunt destul de clare.
Rezultatele studiului arată că reprezentanții sexului tare sunt foarte entuziasmați atunci când primesc cadouri legate de tehnologie. Acestora le  crește ritmul cardiac la 135 BPM, ceea ce reprezintă o creștere de 63% față de frecvența cardiacă medie, atunci când primesc astfel de daruri.

Pe locul al doilea se află, bineînțeles, jocurile pe computer, care ridică ritmul cardiac al bărbaților la 132 BPM. Locul al treilea este ocupat de echipamentele sportive și încălțăminte, cu o frecvență cardiacă medie de 126 BPM la primirea cadourilor.

Se pare că jucăriile sexuale nu sunt singurul cadou care îi încântă atât pe bărbați, cât și pe femei. Cărțile au același efect, ambele sexe având ritmul cardiac crescut la 124 BPM atunci când le primesc cadou.


Ce cadouri îi încântă cel mai puțin pe bărbați?

Potrivit studiului realizat de cei de la www.OnBuy.com, cadoul care i-a încântat cel mai puțin pe bărbați au fost produsele de îngrijire personală. De fapt, după ce au primit aceste cadouri, valoarea medie a BPM a scăzut cu 1%.

Pe penultimul loc se află plantele, crescând ritmul cardiac al respondenților cu doar 6%, urmat de gețti sau portofele, care au înregistrat o creștere a ritmului cardiac cu doar 10%.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT