Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Cadou de Crăciun de la Aston Martin – prima motocicletă

aston martin

Luna viitoare, Aston Martin va lansa prima motocicletă a brand-ului, în colaborare cu o companie specializată în astfel de vehicule.

Brough Superior face motociclete de cea mai bună calitate încă din 1919, iar o sută de ani mai târziu, în 2019, se asociază cu Aston Martin pentru o ediție limitată. Noile modele de motoare n-au fost arătate lumii deocamdată.

Reprezentanții Aston s-au limitat la a da publicității doar o schiță alb-negru, unde abia intuim silueta viitoarei motociclete, așa că suspansul e și mai mare. Știm doar că au fost folosite cele mai inovative soluții tehnice, dar și cele mai fine materiale. Prima motocicletă Aston Martin va putea fi admirată la International Motorcycle and Accessories Exhibition, la Milano, pe 5 noiembrie.