Căuta…

Search
Close this search box.
bugatti gillette aparat de ras

Bugatti și… Gillete – parteneriat neașteptat!

Florin Amariei
19/09/2021
No Comments

Bugatti încheie un parteneriat la care nu se aștepta nimeni. Înțelegerea cu Gillette presupune crearea unei lame de ras care vine cu cap încălzit și alte noutăți high-tech.

Bugatti încearcă să-și popularizeze brandul. Alianța contractuală recentă cu Gillette este dovadă că marca vrea să fie descoperită de mai mulți bărbați, însă nu de cei care cheltuie puțin pe întreținerea personală.

Bugatti Special Edition Heated Razor by GilletteLabs este rezultatul acestei înțelegeri și ar urma să reprezinte „pasiunea pentru perfecțiune, performanță și design revoluționar” a constructorului auto în lumea bărbaților care se îngrijesc numai cu produse care le oferă satisfacția dorită.

Compania auto susține că produsul respectă filosofia mărcii și nu poate fi comparat cu altceva existent pe piață.

Bugatti Special Edition Heated Razor este finisat în albastru, capul este încălzit pentru un contact plăcut cu pielea și lama este realizat dintr-un aliaj de aluminiu-zinc. Emblema Bugatti, desigur, se regăsește la baza acestui produs. Costul acestui aparat de ras este de 180 de euro în varianta standard și fără toate accesoriile.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT