Căuta…

Search
Close this search box.

Bugatti se aude bine

Dan Vardie
22/12/2020
No Comments

Numele Bugatti este asociat cu mașini foarte rapide și prețuri de milioane de dolari, și nu cu sunetul de acasă. Dar, datorită unui parteneriat cu Tidal Audio din Germania, designul auto de lux și componentele audio premium se combină pentru lansarea boxelor de podea Royale.

Tidal vede primul rod al colaborării ca „o promisiune vizuală a unei performanțe uluitoare, care este construită în interior și se desfășoară la niveluri de neegalat atunci când este dezlănțuită – la fel ca experiența unică a unui hypercar.”

Royale este un difuzor hibrid pasiv / activ și conține „canale de amplificare extrem de puternice”, care conduc patru subwoofere cu difuzoare de 265 mm, împreună cu o unitate frontală cu trei căi, care găzduiește două woofere de 170 mm, o unitate de ceramică midrange de 127 mm și un tweeter de 30 mm. Un woofer de 127 mm poate înlocui driverul mediu ca opțiune de actualizare a performanței.

Fiecare pereche este asortată de telecomandă, care are un convertor digital-analog și poate fi conectată la surse precum servicii de streaming, un televizor de sufragerie sau alte dispozitive inteligente pentru casă.

Difuzoarele au două teme principale de proiectare, o carcasă monococă 3D și carcasă Duotone cu două cochilii construite din materialul Tiralit.

De asemenea, boxele pot fi personalizate cu fibră de carbon, metale prețioase și multe altele. Parteneriatul este marcat de o placă are se găsește pe spate și pe care scrie „Tidal for Bugatti” – în timp ce Bugatti se află în  „pole position” cu o placă solo în față.

Cele două companii descriu noile sisteme audio comparând sunetul mașinilor cu cel al boxelor: „La fel cum motorul unei mașini hiper sportive Bugatti eliberează putere și emoții, acest sunet de neegalat impresionează prin definiția sa cea mai bună și puterea incredibilă.”

Parteneriatul Bugatti / Tidal a fost lansat prin Royal Edition Noir și Royal Edition Blanc, limitate la 15 perechi pentru fiecare ediție.

O pereche de boxe are o greutate de 160 kg, fiecare boxă măsurând 144 x 28 x 60 cm. Prețurile nu au fost dezvăluite, dar cu două mărci de lux implicate, cu siguranță costurile de achiziție vor fi pe măsură.

Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole similare

SPONSORIZAT